Αναταραχής… συνέχεια στην “αριστερή πολυκατοικία” του Δήμου-Αντιδράσεις στελεχών της “Δράσης Πολιτών στη “συνεργασία” με Μαυρομάτη

Αναταραχής… συνέχεια στην “αριστερή πολυκατοικία” του Δήμου-Αντιδράσεις στελεχών της “Δράσης Πολιτών στη “συνεργασία” με Μαυρομάτη

Αρνητικές διαστάσεις για πολλούς, αλλά και για έναν, παίρνει το δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος Χατζηβαλάσης “έχει αποφασίσει” τη συμπόρευση με τον Γιάννη Μαυρομάτη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο ίδιος ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών” το διέψευσε (και μάλλον καλά έκανε), καθώς στο εσωτερικό της παράταξής του η ιδέα και μόνο της συμπόρευσης φαίνεται να να μην αρέσει καθόλου μα καθόλου!!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κ. Πάνος Μήλιος:

“Δυστυχώς, κάποια “κανάλια” ενημέρωσης, προσπαθώντας να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα, σπεύδουν πρώιμα και αυθαίρετα, με δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.

Ως μέλος και Δημοτικός Σύμβουλος με τη παράταξη “Δράση Πολιτών”, ποτέ έως σήμερα δεν αποδέχθηκα την οποιαδήποτε συμμαχία με οποιαδήποτε παράταξη του Δήμου μας, του Δήμου Θερμαϊκού.

Το τι θα φέρει το μέλλον με τις τυχών συμμαχίες παρατάξεων είναι κάτι που οπωσδήποτε μπορεί να συζητηθεί, αλλά προς το παρών δηλώνω έκπληξη για το συγκεκριμένο δημοσίευμα και προσωπικά το διαψεύδω.

Καλά είναι η ενημέρωση και οι τυχών ειδήσεις να διασταυρώνονται, όταν ειδικά αναφέρονται σε θεσμικές λειτουργίες.

Θεμιτό και επιβεβλημένο είναι λοιπόν να ανακαλέσετε για τα παραπάνω και όσον αφορά το πρόσωπο μου.

Σίγουρα, όταν και εάν υπάρξει εξέλιξη για την όποια συνεργασία της παράταξης μας θα το πληροφορηθείτε επίσημα”.

Τι θα γίνει, λοιπόν; Θα συνεχιστούν οι συζητήσεις με τον τέως δήμαρχο ή θα αναζητηθεί αυτόνομη φόρμουλα καθόδου;

Κι αν αποφασιστεί, τελικά, η συμπόρευση θα ακολουθήσουν όλοι ή θα έχουμε δράματα;

Αφήστε μια απάντηση