Αναστασιάδης: “Πολιτική σταθερότητα για να πάει η χώρα μπροστά”

Αναστασιάδης: “Πολιτική σταθερότητα για να πάει η χώρα μπροστά”

«Για να πάει η χώρα μπροστά απαιτείται πολιτική σταθερότητα. Και αυτό είναι το μήνυμά μας προς κάθε κατεύθυνση εντός και εκτός των συνόρων μας. Απαιτείται ισχυρή Κυβέρνηση», τόνισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης σε πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο υπαίθριο θεατράκι μπροστά από το παλιό Δημαρχείο της Πυλαίας.

«Την τριετία που πέρασε η κυβέρνηση βρέθηκε αντιμέτωπη με πολυεπίπεδες κρίσεις, τις οποίες καταφέραμε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η κυβέρνηση στέκεται δίπλα σε κάθε πολίτη και κρατάει όρθια την κοινωνία. Και μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που διαμόρφωσαν οι κρίσεις η πατρίδα μας αναρριχάται σε σημαντικές διεθνείς κατατάξεις, αποκτά αξιοπιστία και κύρος. Θωρακίστηκε οικονομικά και αμυντικά, ενισχύθηκε γεωπολιτικά και αναβαθμίστηκε στον παγκόσμιο χάρτη», επισήμανε ο κ. Αναστασιάδης.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στη μεγάλη σειρά των μέτρων στήριξης των πολιτών που έλαβε η κυβέρνηση παράλληλα με το μεταρρυθμιστικό της έργο από το 2019. «Είναι θετικές παρεμβάσεις που εξαιτίας του κύματος ακρίβειας τείνουν να ξεχαστούν από ένα μέρος της κοινωνίας», είπε και πρόσθεσε: «Κλείνουμε τρία χρόνια διακυβέρνησης και πλέον περνάμε στον τελευταίο χρόνο. Και πρέπει η Νέα Δημοκρατία να είναι έτοιμη για τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, δίπλα σε κάθε πολίτη, όπως λέει το σύνθημά μας. Με ανθρωπιά και ρεαλισμό».

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο οποίος δήλωσε τη στήριξή του στην εκ νέου υποψηφιότητα του κ. Αναστασιάδη για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Β’ Θεσσαλονίκης, Θωμάς Βράνος, ενώ έδωσαν το «παρών» πολλοί ακόμη εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση