Αναστάτωση στον Παιδικό Σταθμό της Επανομής λόγω φημολογίας κορωνοϊού-Διαψεύδουν οι υπεύθυνοι

Αναστάτωση στον Παιδικό Σταθμό της Επανομής λόγω φημολογίας κορωνοϊού-Διαψεύδουν οι υπεύθυνοι

Αναστάτωση έχει προκληθεί μεταξύ των γονέων που στέλνουν τα παιδιά τους στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της Επανομής λόγω φημολογίας για επιβεβαιωμένο κρούσμα σε παιδάκι. Οι παιδαγωγοί του Παιδικού Σταθμού διαψεύδουν αυτή τη φήμη, κάνοντας λόγο για επαφή παιδιού με επιβεβαιωμένο κρούσμα, παιδί το οποίο μπήκε σε καραντίνα.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση της παιδαγωγού κ. Νάντιας Νατσίκου: ” Ως παιδαγωγός εργαζόμενη στον Δημοτικό παιδικό σταθμό Επανομής οφείλω να σας ενημερώσω ότι:
α)στο σχολείο μας τηρούνται αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ
β) κανένα παιδί του σχολείου μας ως την Παρασκευή το μεσημέρι δεν είχε διαπιστωθεί ως κρούσμα covid-19 πάρα μόνο ένα παιδί (που δεν ήρθε στο σχολείο)ως στενή επαφή κρουσματος
γ) η υπεύθυνη του σταθμού άμεσα επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και ζήτησε οδηγίες
δ) οι οδηγίες τηρήθηκαν επακριβώς
ε) όλοι οι γονείς ενημερώθηκαν κατά την αποχώρηση των παιδιών και τους συστήθηκε να παρακολουθούν την υγεία των παιδιών τους στ)το περιστατικό με το παιδάκι που είχε πυρετο δε σχετίζεται με το πρώτο περιστατικό. Δεν υπήρξε λοιπόν καμία πρόθεση συγκάλυψης ή μυστικοπάθειας όπως αναφέρεται στην ανάρτηση σας. Το σχολείο μας συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”.

Μετά απ΄ όλα αυτά ο Παιδικός θα λειτουργήσει κανονικά τη Δευτέρα, όμως σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί περαιτέρω έλεγχος από τον ΕΟΔΥ, αλλά και τις υπηρεσίες του Δήμου Θερμαϊκού.

Αφήστε μια απάντηση