Ανακοίνωση Τζέκου για τα έργα στην Επανομή που καθυστερούν…

Ανακοίνωση Τζέκου για τα έργα στην Επανομή που καθυστερούν…

Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη “Συμμετέχω-Θερμαϊκός”, του Θόδωρου Τζέκου, για δύο έργα στην Επανομή τα οποία καθυστερούν χαρακτηριστικά.

Διαβάστε αναλυτικά:

“ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ «ΠΑΓΟ» ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ – ΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ;;
Η σύνδεση της Επανομής με τον Τρίλοφο και κατ’ επέκταση με τον κόμβο της Καρδίας, μέσω της ασφαλτόστρωσης του δρόμου «γήπεδο Επανομής – Σχολείο της Φύσης» και η ανάπλαση της εισόδου της Επανομής, δύο σημαντικότατα έργα, αποτέλεσμα μακροχρόνιων προσπαθειών, παραμένουν ακόμα σε εκκρεμότητα. Τα συγκεκριμένα έργα δημοπρατήθηκαν από το 2019 και υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο το καλοκαίρι του 2020. Εντός έξι μηνών έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα. Δυστυχώς ένα χρόνο μετά την υπογραφή των συμβάσεων δεν έχει ξεκινήσει τίποτα απολύτως. Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (13.7.2021) ήρθε ως θέμα η χορήγηση νέας παράταση 6 μηνών που ζητάνε οι εργολάβοι. Η παράταξή μας αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα των έργων αυτών υπερψήφισε υπεύθυνα την εισήγηση της διοίκησης. Δεν μπορούμε όμως να μην τονίσουμε την φοβερή αδυναμία του δήμου στην υλοποίηση των έργων. Μιλάμε μάλιστα για 2 έτοιμα έργα, τα οποία παρέλαβε η σημερινή διοίκηση ως «ώριμα φρούτα». Τουλάχιστον αυτό γνωρίζουμε επίσημα. Αν υπάρχει κάτι διαφορετικό πρέπει να το μάθουμε. Δεν υπάρχουν άραγε ευθύνες για τις μεγάλες αυτές καθυστερήσεις; Μήπως φταίει και για αυτό ο COVID-19; ή θα περιμένουμε το χρόνο των εκλογών για να δούμε κάτι να κινείται; Καλή η «επικοινωνία» και οι φωτογραφίες, αλλά παρακάτω τι γίνεται….”

Αφήστε μια απάντηση