Ανακοίνωση διαμαρτυρίας Ποσειδώνα: ” Εγινε αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς με τον Εδεσσαϊκό”

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας Ποσειδώνα: ” Εγινε αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς με τον Εδεσσαϊκό”

Βράζει ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας για την διαιτησία του κ. Ασλανίδη, στο ματς της περασμένης με τον Εδεσσαϊκό. Οι “κυανολευκοι” μιλούν ξεκάθαρα για αλλοίωση αποτελέσματος.

Η ανακοίνωση:

“Αξιότιμοι Κύριοι ,

Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας σχολιάζει την απόδοση του διαιτητή ενός αγώνα καθώς είναι αντίθετο στις πεποιθήσεις μας . Δυστυχώς όμως τα γεγονότα της Κυριακής στον αγώνα με τον Εδεσσαϊκο μας αναγκάζουν να προβούμε στην παρακάτω δημόσια διαμαρτυρία καθώς ο διαιτητής του αγώνα κύριος Ασλανιδης :

1)Απέβαλε στο 20´ ποδοσφαιριστή της ομάδας μας σε μονομαχία στον αέρα χωρίς να υπάρχει κάποιο αντιαθλητικό μαρκάρισμα .

2)Δίνει πέναλτυ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου σε μια πολυ εύκολη πτώση του επιθετικού του Εδεσσαϊκου και δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να προηγηθεί με 2-1 . Στην συνέχεια η ομάδα μας παρότι αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 .

3) Στο 87′ σε μια φάση όπου μόνο ο ίδιος είδε πέναλτυ (2ο στον αγώνα ) καθώς ο βοηθός έλεγε στους παίκτες της ομάδας μας ότι διαφωνεί με την απόφαση αυτή όπου ακόμα και ποδοσφαιριστές της ομάδας του Εδεσσαϊκου δεν αντιλήφθηκαν ότι κέρδισαν πέναλτυ έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να προηγηθεί με 3-2 .

Οι παραπάνω αποφάσεις του συνετέλεσαν μια ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος εις βάρος την ομάδας μας .
Τέλος θελουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας αλλά και στους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας που ήταν κύριοι στον αγωνιστικό χώρο .
Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Σεραφείμ Μωϋσίδη και ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Εδεσσαϊκου για την φιλοξενία .
Με τιμή ,
Το Δ.Σ.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ”

Αφήστε μια απάντηση