Αναζητείται για να συλληφθεί o Απόστολος Λύτρας μετά από μήνυση της συζύγου του (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναζητείται για να συλληφθεί o Απόστολος Λύτρας μετά από μήνυση της συζύγου του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα από τον ίδιο τον ποινικολόγο
Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη «Από ό,τι φαίνεται το μήνυμα έχει να κάνει σε μια εφαρμογή που μιλούσαν κάποια άτομα μεταξύ τους, και ζητούσε τα ρούχα του – δεν ξέρω αν τα ζητούσε επιτακτικά – και γι’ αυτόν τον λόγο έκανε μήνυση η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα. Θα το κρίνει ο εισαγγελέας αν έχει παραβιάσει τα περιοριστικά μέτρα. Πρέπει να δούμε σε τι αφορά η απειλή και τα περιοριστικά μέτρα ακριβώς. Η πρώην υπέβαλε μήνυση για αυτοδικία, παράνομη βία και απειλή και προς τον κ. Λύτρα. Έκανε μήνυση στον κ. Λύτρα γιατί λέει ότι ζητούσε επιτακτικά τα ρούχα του. θα το δούμε αυτό στην συνέχεια. Δεν ξέρω αν ήταν εκεί το περιπολικό εκεί. αν πήγαινε η κόρη του κ. Λύτρα θα πήγαινε το περιπολικό να σταματήσει την κόρη; Δεν ξέρω ακριβώς. Το περιπολικό το ζήτησε η νυν σύζυγος ενώπιον του ανακριτή».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλο το βράδυ γινόταν ανταλλαγή μηνυμάτων σε μια κοινή συνομιλία. Πήγαν από το σπίτι ο δικηγόρος, η πρώην σύζυγος και η κόρη, λιποθύμησέ η νυν σύζυγος και πήγε το ασθενοφόρο και μετά από μήνυση κρατείται στο ΑΤ Ομόνοιας η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα.

Μετά από μήνυση της νυν συζύγου του κ. Λύτρα στο ΑΤ Παλλήνης, για αποστολή μηνυμάτων προς την ίδια, ο δικηγόρος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Φαίνεται πως παραβίασε τους περιοριστικούς όρους με το να επικοινωνεί μαζί της. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 37χρονης τα μηνύματα είχαν απειλητικό χαρακτήρα.

Η αστυνομία ξεκινήσει την διαδικασία να τον αναζητεί, να επικοινωνεί μαζί του, πήγε στην διεύθυνση που είχε δηλώσει ότι θα μένει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ωστόσο δεν τον βρήκαν εκεί και ξεκίνησαν διαδικασίες για το αυτόφωρο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ίδιος ο Απόστολος Λύτρας θα παρουσιαστεί αυτοβούλως στο ΑΤ Παλλήνης, εκεί όπου υποβλήθηκε η μήνυση της πρώην συζύγου.

Δείτε το τελευταίο ρεπορτάζ από το MEGA: