Αναγνώριση του έργου του Αντώνη Ζαβέρκου: Αναλαμβάνει ειδικός γενικός γραμματέας αδέσποτων ζώων συντροφιάς Κεντρικής Μακεδονίας

Αναγνώριση του έργου του Αντώνη Ζαβέρκου: Αναλαμβάνει ειδικός γενικός γραμματέας αδέσποτων ζώων συντροφιάς Κεντρικής Μακεδονίας

Το πετυχημένο έργο του Αντώνη Ζαβέρκου στον ΣΥΠΠΑΖΑΘ αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται!

Ο άξιος συντοπίτης μας, αυθεντικός φιλόζωος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και επί πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος Θερμαϊκού, αναλαμβάνει μία από τις νεοσυσταθείσες γενικές γραμματείες αδέσποτων ζώων συντροφιάς, υπό την εποπτεία των υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Μακεδονίας-Θράκης, σε ότι μας αφορά.

Ο κ. Ζαβέρκος, θα αναλάβει την γενική γραμματεία Κεντρικής Μακεδονίας, επωμιζόμενος έναν ευρύτερο ρόλο συντονισμού και διαχείρισης όλων των αδέσποτων της Περιφέρειάς μας. Στειρώσεις, εμβολιασμοί, DNA, τσιπαρίσματα κλπ, όλα θα είναι υπό την δική του κεντρική καθοδήγηση. Παράλληλα, θα προσπαθήσει να δίνει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει, προωθώντας την φιλοζωϊα και την ενσυναίσθηση.

Πρόκειται, το δίχως άλλο, για τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση, δεδομένης της τεράστιας πετυχημένης διαδρομής του στον ΣΥΠΠΑΖΑΘ, υπό την προεδρία του οποίου ο Σύνδεσμος των τριών Δήμων (Θερμαϊκού, Καλαμαριάς και Θέρμης) έφτασε στην κορυφή της Ελλάδας επί συνόλου 332 Δήμων σε όλη τη χώρα, ενώ είναι και ο δημιουργός του μεγαλύτερου καταφυγίου αδέσποτων ζώων στα Βαλκάνια που θεμελιώνεται στο Λάκκωμα.

Η δημιουργία των συγκεκριμένων γενικών γραμματειών για τα αδέσποτα ήταν πάντα μέσα στο μυαλό του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του οποίου είναι γνωστή η αγάπη για τα ζώα. Εφτασε, λοιπόν, το πλήρωμα του χρόνου για την υλοποίηση και αυτού του προγράμματος.