Ανάρτηση “φωτιά” από τον Θάνο Κουμπαρούλη: ” Βατερλό της παράταξης με ευθύνη του δημάρχου…”

Ανάρτηση “φωτιά” από τον Θάνο Κουμπαρούλη: ” Βατερλό της παράταξης με ευθύνη του δημάρχου…”

Ανάρτηση “φωτιά” από τον υποψήφιο “Συμπαραστάτη του Δημότη”, Θάνο Κουμπαρούλη, την επομένη της αποτυχημένης χθεσινής διαδικασίας, η οποία κατέληξε σε αδιέξοδο. Ο κ. Κουμπαρούλης, είναι σημαίνων στέλεχος της παράταξης “Συμμετέχω Θερμαϊκός”, του Θόδωρου Τζέκου και συγγραφέας του προγράμματος, συνεπώς έχουν ιδιαίτερη σημασία τα όσα λέει για τον δήμαρχο.

Διαβάστε αναλυτικά:

“ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΖΕΚΟΥ -ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

Σε Βατερλό της παράταξης με ευθύνη του Δημάρχου κατέληξε η ψηφοφορία για το θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη. Σχεδόν οι μισοί Σύμβουλοι δεν ψήφισαν τους μέχρι πριν λίγους μήνες συναγωνιστές τους. Επικράτησαν τα τοπικά φέουδα που προήλθαν από τη διάσπαση του Δήμου σε Ενότητες – τάχα για ανάπτυξη του Δήμου και ο πιλιτικαντισμός.

Ως υπεύθυνος και συγγράψας μετά από πολύμηνο κόπο το εκλογικό Πρόγραμμα της Παράταξης «Συμμετέχω Θερμαϊκός» θα παρατηρώ για την πιστή τήρησή του.

Διαφορετικά θα επανέλθω.

Σε όσους νομίζουν ότι έφυγα, θέλω να τους ενημερώσω ότι δεν έφυγα, απλά πήγα λίγο πιο πέρα.

Καλή επιτυχία στο φίλο Τάσο Πεχλιβάνη.

Yποσ. Η φωτογραφία από την καφετέρια Βιέννα, στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση στην Περαία. Στο κέντρο ο υπεύθυνος Προγράμματος του Συνδιασμού Συμμετέχω Θερμαϊκός Θάνος Κουμπαρούλης (μέλος της τετραμελούς Επιτροπής) στον οποίο απευθύνεται ο Θόδωρος Τζέκος να σηκωθεί και να αναπτύξει το Πρόγραμμα. Αυτό για τους άκαπνους”

Δείτε και την απάντηση της κόρης του, Σοφίας:

“Πατέρα μου όταν μου είπες ότι θα συνεργασθείς με τον κ. Τζέκο, πήγα και ρώτησα στη γειτονιά σε καταστήματα, κανένας δεν το γνώριζε εδώ στη Νέα Μηχανιώνα και σου το είχα πει. Δυστυχώς, τσάμπα σπατάλησες το χρόνο σου. Τόσα ξέρανε για την προσωπικότητά σου, το ήθος σου, το συγγραφικό σου έργο, τόσα κάνανε. Ακόμα απορώ γιατί ασχολήθηκες. Σε αγαπώ η κόρη σου Σοφία”.