Αλλος αέρας στην Πατριωτική Ενωση μετά τη συμφωνία με Μπογδάνο!

Αλλος αέρας στην Πατριωτική Ενωση μετά τη συμφωνία με Μπογδάνο!

Αέρας νίκης πνέει στην Πατριωτική Ενωση μετά τη συμφωνία με τον ανεξάρτητο βουλευτή και πρόεδρο του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Ο τελευταίος έδωσε τα χέρια με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και πλέον το παιχνίδι…αλλάζει πίστα!

Η ανακοίνωση της Πατριωτικής Ενωσης:

“Την συνεργασία της με το κόμμα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ανακοινώνει η Πατριωτική Ένωση. Η συμφωνία επισφραγίστηκε με την συνάντηση των προέδρων των δύο κομμάτων Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Αντιπροέδρου.

Με δεδομένη την ταύτιση των βασικών θέσεων των δύο σχηματισμών, την ιδεολογική τους σύμπνοια και τον κοινό στόχο της παρουσίας μιας ισχυρής εθνικής αντιπολίτευσης η συνεργασία ήταν μονόδρομος.

Στην Πατριωτική Ένωση συμμετέχουν πλέον, πέραν από την ΠΑΤΡΙΔΑ και τα ήδη συνεργαζόμενα κόμματα Πατριωτικός Σύνδεσμος και ΕΛΚΙΣ, τα κόμματα Ενωμένη Ελλάδα-Νέα Ευρώπη, Εθνικό Πατριωτικό Κόμμα Ελλάδος. Τη στήριξή τους στη συνεργασία αυτή έχουν εκφράσει η Επιτροπή Ελληνισμού, το Ελληνικό Τμήμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, και ο Ελληνο-Ρωσσο-Αρμενικός Συλλόγος Φιλίας.

Η Πατριωτική Ένωση συνεχίζει να πορεύεται με γνώμονα την ενότητα και συσπείρωση του πατριωτικού χώρου και καλεί όλους τους πατριώτες και τους πατριωτικούς φορείς να επιβιβαστούν στο άρμα της, που θα τους οδηγήσει στη νίκη”.

Αφήστε μια απάντηση