Αθλητική Κυριακή: Τεσσάρα ο Ποσειδώνας, έχασε στην Καστοριά ο Κεραυνός, νίκησε η Αναγέννηση, 0-1 το ντέρμπι στο Μεσημέρι

Αθλητική Κυριακή: Τεσσάρα ο Ποσειδώνας, έχασε στην Καστοριά ο Κεραυνός, νίκησε η Αναγέννηση, 0-1 το ντέρμπι στο Μεσημέρι

Για την 17η αγωνιστική ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας υποδέχθηκε τον ουραγό Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους “Ψαράδες” ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ντουσάι.

Το μουδιασμένο ξεκίνημα έπηρεασε τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετρούσαν αρκετές απουσίες. Στο 18′ ο Αλεξόπουλος αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, ενώ στο 40′ ο Ξανθόπουλος επέστρεψε στα γκολ νικώντας με κοντινό πλασέ τον Παπαδόπουλο για το 1-1.Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Άγγελου Ζαζόπουλου μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 49′ ο Μαντζόπουλος συνεργάστηκε υποδειγματικά με τον Μυλόπουλο, ο οποίος πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με την φανέλα του Ποσειδώνα. Μετά το 2ο τέρμα τα πράγματα απλοποιήθηκαν αρκετά.

Στο 72′ ο Ξανθόπουλος ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον ρέφερι του αγώνα να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Γκέσιος ανέλαβε την εκτέλεση, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1 (73′).

Στην εκπνοή του αγώνα ο Δεληζάνος έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Τσακιρίδη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 4-1 για την ομάδα μας.

Η σύνθεση του Ποσειδώνα: Κυριακίδης (85′ Κουρουτσαλάκης), Πάστρας, Καλλίδης, Τόσκος, Μαντζόπουλος (76′ Καλαμπάκας), Πάγκος (46′ Δεληζάνος) , Προύντσης, Κανέλλης, Ξανθόπουλος, Γκέσιος (76′ Τσακιρίδης) , Κυζίλης (46′ Μυλόπουλος).

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου (περισσότερα αργότερα)

2-0 Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

Νικήτρια και στις τρεις αναμετρήσεις που έχει δώσει μέχρι στιγμής με αντίπαλο τον Φοίνικα Πολίχνης αναδείχτηκε η Αναγέννηση Επανομής. Για την πρώτη αγωνιστική των play off και μέσα στην έδρα της η Αναγέννηση με ένα γκολ στο πρώτο και ένα στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού πήρε το πρώτο της τρίποντο σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα που έχει “έπαθλο” δύο εισιτήρια για τα περιφερειακά μπαράζ με σκορ 2-0. Ο Φοίνικας που είναι η ομάδα που έχει σαφώς το δυσκολότερο έργο από όλες τις υπόλοιπες και μην έχοντας να χάσει κάτι πάλεψε για το αποτέλεσμα αλλά αυτό δεν ήρθε.

0-1 ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Νίκη μέσα στο Μεσημέρι πέτυχε ο Αχιλλέας Περαίας, στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Νίκη αν και ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να σκοράρει και με ένα λάθος της αμυνας μετά από κόρνερ στο 2ο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια έχοντας την κατοχή, προσπάθησε για την ισοφάριση, έχασε ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορέσει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ η Αναγέννηση Ν. Επιβατών ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Αστέρα στη Ραιδεστό.

Αφήστε μια απάντηση