Αθλητική Κυριακή: Παίζουν όλοι-Ξεκινά η προσπάθεια των μικρών του Περσέα στο F4 της Μίκρας

Αθλητική Κυριακή: Παίζουν όλοι-Ξεκινά η προσπάθεια των μικρών του Περσέα στο F4 της Μίκρας

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα, καθώς όλες οι ομάδες μας, σε όλες τις κατηγορίες, αγωνίζονται σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά:

ΕΤΟΙΜΟΣ για ακόμη μια εκτός έδρας αναμέτρηση είναι ο Ποσειδώνας. Η ομάδα της Μηχανιώνας έχει μπροστά της ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο οποίος έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Εάν οι “κυανόλευκοι” καταφέρουν” να φύγουν αλώβητοι και από τις Σέρρες, τότε αλλάζουν τα δεδομένα, αναφορικά με το τι μπορούν να πετύχουν στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς θα χαρακτηριστούν διεκδικητές του τίτλου! Κι αυτό διότι αυτή τη στιγμή ο Ποσειδώνας είναι 3ος με 23 βαθμούς, απέχοντας μόλις 4 πόντους από τον πρώτο Καμπανιακό που έχει 27 και έναν από τη δεύτερη Καβάλα…

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ υποδέχεται στους Ν. Επιβάτες την Κοζάνη. Η προετοιμασία του “Αγιαξ” ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτ γι αυτό το ματς με την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του ομίλου. Ο Κώστας Γαλτσίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με τον Σοϊλεμέζογλου να κάνει ντεμπούτο σε αποστολή και τον Κιλιντάρη να επανέρχεται. Στην 20μελή αποστολή για την ομάδα συμπεριλήφθηκαν οι: Γκάκος, Σοϊλεμέζογλου, Μουρατίδης, Ιωσηφίδης, Πολυζάς, Νικολαϊδης, Σπ. Νικολίτσας, Πορτοκαλάς, Γ. Νικολίτσας, Λιάπης, Δαβής, Κιλιντάρης, Σολομωνίδης, Μιχαηλίδης, Μετάι, Φροσύνης, Κατσιάκης, Θεοδωρίδης, Μουράτι και Μόλα.

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ πηγαίνει η Αναγέννηση Επανομής, για ένα ματς κόντρα στον Μαραθώνα. Δύσκολη έξοδος, όμως οι κιτρινοπράσινοι θέλουν τη νίκη για δύο λόγους. Αφενός για να διατηρηθούν ψηλά στην Α1 και αφετέρου για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ εύκολο έργο θα έχει ο Αχιλλέας ο οποίος υποδέχεται στην Περαία, τον Ατρόμητο Τριαδίου. Η ομάδα της Θέρμης είναι αδύναμη…

ΣΤΟΝ ΤΡΙΛΟΦΟ “εκστρατεύει” η Νίκη Μεσημερίου και θα παλέψει για την επιτυχία, προκειμένου να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά.

ΤΕΛΟΣ, στις 11:30, η Αναγέννηση Ν. Επιβατών παίζει στη Μίκρα με τον ΑΣ Πέρα.

*Οι αγώνες της Γ΄ Εθνικής ξεκινούν στις 15:00 και των ερασιτεχνικών στις 15:30.

ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ, η Κ21 του Περσέα ξεκινά τα παιχνίδια της για το F4 της διοργάνωσης διεκδκικώντας τίτλο!

Το πρόγραμμα αγώνων του Περσέα:
29/1 20:00 με ΠΗΓΑΣΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
30/1 17:00 με ΠΑΟΚ
31/1 17:30 με ΗΡΑΚΛΗ

Τα ματς θα γίνουν στη Μίκρα.

Οσοι μπορείτε καλό να είναι να πάτε να στηρίξετε τους νεαρούς παίκτες των “πορτοκαλί” στην προσπάθεια που θα κάνουν για να φέρουν μια αθλητική διάκριση στην Περαία!

Αφήστε μια απάντηση