Αδοξο φινάλε για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου-Εχασε το μπαράζ και την άνοδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδοξο φινάλε για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου-Εχασε το μπαράζ και την άνοδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τα κατάφερε ο Κεραυνός στο μπαράζ που έδωσε με τον Μακεδονικό Λητής, στο ουδέτερο γήπεδο της Πυλαίας. Η ομάδα του Αγγελοχωρίου ηττήθηκε με 2-0 και αποχαιρέτησε το όνειρο της ανόδου στην Α1 κατηγορία, τουλάχιστον για φέτος.

Οι παίκτες του Ευθύμη Σολομωνίδη, λύγισαν στο β΄ ημίχρονο από τους ποδοσφαιριστές περασμένης ηλικίας της Λητής και τελικώς έχασαν το ματς και την άνοδο.

Πρόκειται, συνολικά, για μια ξεκάθαρη ποδοσφαιρική αδικία που συντελέστηκε εις βάρος του Κεραυνού, ο οποίος πλήρωσε το αλλοπρόσαλλο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος και τα “παιχνίδια” κάποιων ανθρώπων. Διότι, δεν γίνεται μια ομάδα που είναι πρώτη καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, τελικώς να μένει “παγωτό”.

Είναι χαρακτηριστικό πως την αδικία εις βάρος του Κεραυνού, παραδέχθηκε σήμερα και ο προπονητής της Λητής, Θούλης Γιαμουρίδης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του Αγγελοχωρίου πλήρωσε αυτό το σύστημα διεξαγωγής στην Α΄ κατηγορία.

Τη νέα χρονιά η διοίκηση του Παναγιώτη Σολομωνίδη πρέπει να οργανωθεί και στο παρασκήνιο, προκειμένου να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα, διότι, όπως φαίνεται στον θαυμαστό κόσμο και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, μάλλον δεν γίνεται διαφορετικά…

Δείτε σε μαγνητοσκόπηση το σημερινό μπαράζ:

Αφήστε μια απάντηση