Αγανάκτηση στη Μηχανιώνα για το κλείσιμο και της τελευταίας τράπεζας που είχε απομείνει

Αγανάκτηση στη Μηχανιώνα για το κλείσιμο και της τελευταίας τράπεζας που είχε απομείνει

Η είδηση της αναστολής λειτουργίας του υποκαταστήματος της Eurobank στη Μηχανιώνα έχει πυροδοτήσει αγανάκτηση στην περιοχή, οι κάτοικοι της οποίας, βιώνουν τα τελευταία 2 χρόνια την πλήρη απαξίωση του τόπου σε όλους τους τομείς.

Η Μηχανιώνα, από πρωτοπόρος σε εμπορική δραστηριότητα στον Δήμο Θερμαϊκού (λόγω της Ιχθυόσκαλας και της Βιομηχανικής ζώνης), υπονομεύεται βάναυσα, κινδυνεύοντας να μεταβληθεί σε τελευταίο τροχό της αμάξης.

Με την φυγή και του συγκεκριμένου τραπεζικού υποκαταστήματος, μια ολόκληρη περιοχή (συμπεριλαμβανομένης και της Επανομής), μπαίνει σε μια διαρκή ταλαιπωρία μετακίνησης προς την Περαία, η οποία μπορούσε (και μπορεί ακόμα) να αποφευχθεί, όμως κάποιοι αδιαφόρησαν πλήρως το περασμένο καλοκαίρι, όταν το BestCity.gr αποκάλυψε το θέμα και τον κίνδυνο που ερχότανε (και τελικά ήρθε τώρα, καταμεσής του Χειμώνα).

Το πλέον δυσάρεστο είναι πως τότε, κάποιοι, μας χαρακτήρισαν ψεύτες! Εσκιζαν τα ρούχα τους πως δεν υπάρχει θέμα φυγής και της Eurobank (μετά την Πειραιώς) και πως διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις, τρομάζοντας τον κόσμο.
Τώρα θα απολογηθούν σε αυτόν τον κόσμο τον οποίο έσπευδαν να καθησυχάσουν μέσα στο υποκατάστημα, κατηγορώντας εμάς, προτρέποντάς τον να μην μας… διαβάζει;

Εκείνη η περιβόητη ανακοίνωση… διάψευσης πότε θα βγει;

Σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, οι Δήμοι σε παρόμοιες περιπτώσεις, παρενέβησαν και σταμάτησαν την φυγή των δικών τους τραπεζών. Ο Δήμος Θερμαϊκού, δυστυχώς, δεν έκανε τίποτα απολύτως…

Αφήστε μια απάντηση