Αίσθηση από την χθεσινή παρέμβαση Τσαμασλή και την παραδοχή Μαντζάρη στην Περαία

Αίσθηση από την χθεσινή παρέμβαση Τσαμασλή και την παραδοχή Μαντζάρη στην Περαία

Η χθεσινή παρέμβαση του Γιώργου Τσαμασλή στη συγκέντρωση που οργάνωσε ο πρώην δήμαρχος, Αντώνης Μαντζάρης, στην Περαία, αλλά και η παραδοχή του τελευταίου με τη νοητή κίνηση να του βγάλει το καπέλο, προκάλεσαν αίσθηση στην περιοχή μας!

Επί της ουσίας, ο σημερινός δήμαρχος του Δήμου μας, έφερε τους πάντες προ των ευθυνών τους, εισήγαγε την πραγματική έννοια του διαλόγου και έστειλε μήνυμα ενότητας.

Δεν έχει ξαναγίνει στα αυτοδιοικητικά χρονικά, δήμαρχος που “κατηγορείται”, να πηγαίνει να ακούσει το “κατηγορητήριο” και μάλιστα να παίρνει το μέρος των “κατηγόρων” του, αναγκάζοντάς τους να κοιτάξουν τα πρόσωπά τους στον καθρέφτη για όσα έκαναν και για όσα ΔΕΝ έκαναν για την Περαία, κατά τη διάρκεια της δικής τους θητείας. Διότι, πέραν του κ. Μαντζάρη, εντός του ακροατηρίου, υπήρχαν κι άλλοι που άσκησαν εξουσία, είτε ως δήμαρχοι ή αντιδήμαρχοι.

“Οφείλω να βγάλω το καπέλο, αν και δεν φοράω, στον δήμαρχο ο οποίος έδωσε το παρών στην εκδήλωση. Χρειάζεται θάρρος για να κάνει κανείς κάτι τέτοιο…”, τόνισε o Αντώνης Μαντζάρης, “παγώνοντας” τους συνδαιτημόνες του οι οποίοι πήγαν για να παίξουν μπάλα σε “ανοιχτό γήπεδο” και ξαφνικά, αυτό το “γήπεδο”, γέμισε αγκάθια. Μάλλον πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι…

Η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας, στο άκουσμα της παρέμβασης Τσαμασλή, έκανε θετικά σχόλια:

“Η κίνηση του ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ να παρευρεθεί δηλώνει θάρρος και ενδιαφέρον για τον τόπο του, αν όντως ο τίτλος της συγκέντρωσης ήταν αληθής, γιατί δεν φοβάται ούτε κρύβει τίποτα… Συγχαίρω, επίσης, τον Αντώνη που εκτίμησε την παρουσία αυτή στον χώρο λέγοντας μετά την αποχώρηση του δημάρχου το “Του βγάζω το καπέλο μου”… Έτσι είναι…. Έχει κότσια και σθένος που λίγοι διαθέτουν, Αντώνη…Βαρεθήκαμε τους “βιτρινάτους “…. Επείγει η συνεργασία όλων για το καλό του τόπου και όχι τα …. μαχαιρώματα…Ο κόσμος ξέρει, βλέπει, κρίνει και “τιμωρεί”….”

“Δηλαδή, όλοι όσοι είχαν στα χέρια τους την τύχη αυτού του τόπου τα τελευταία 20 χρόνια μαζεύτηκαν να βρούνε τι φταίει και ο δήμος είναι σε αυτά τα χάλια, η πιθανότητα να φταίνε οι ίδιοι και οι παρατρεχάμενοι τους δεν τους περνάει από το μυαλό!!!!!! αιδώς αργείοι”

“Τι ντρίμπλα εδώ μπήκε γκολ απ’ τ’ αποδυτήρια! Μπράβο στον δήμαρχο…”

“ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΣΑΜΑΣΛΗ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ!!” και πάρα πολλά ακόμη.

“Μεταξύ της έπαρσης και της σεμνότητας θα διάλεγα τη σεμνότητα!!!!”, ήταν το σχόλιο ενός ψύχραιμου ανθρώπου, του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, “Ολοι μαζί για τον Θερμαϊκό”, Νίκου Παράσχου. Τώρα ποιος ήταν σεμνός και ποιοι είχαν έπαρση πρέπει να κάτσουμε να το βρούμε, αν και δεν πρόκειται να μας πάρει πολύ χρόνο…

Αφήστε μια απάντηση