“Αέρας” η Αναγέννηση πέρασε από την Καρδία (0-2)-Ασχημη ημέρα για Κεραυνό Αγγελοχωρίου και Αναγέννηση Ν. Επιβατών, ισόπαλος ο Αχιλλέας

“Αέρας” η Αναγέννηση πέρασε από την Καρδία (0-2)-Ασχημη ημέρα για Κεραυνό Αγγελοχωρίου και Αναγέννηση Ν. Επιβατών, ισόπαλος ο Αχιλλέας

Στις νίκες επέστρεψε η Αναγέννηση Επανομής η οποία πέρασε σαν…αέρας από την Καρδία, με σκορ 0-2, κάτι που σημαίνει πως εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στην βαθμολογία των play offs και να έχει τον πρώτο λόγο για τα μπαράζ που οδηγούν στη Γ΄ Εθνική!

Παρά το γεγονός ότι ο ΑΟ Καρδίας μπήκε δυνατά και ψυχωμένα στο πρώτο ημίχρονο, οι Επανομίτες κατάφεραν να διατηρήσουν το 0-0 μέχρι την ανάπαυλα και να «χτυπήσουν» στην επανάληψη με τη «χρυσή» αλλαγή του Μπικιάρη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Αναγέννησης παρότι είχε μικροενοχλήσεις πριν το παιχνίδι, μπήκε ως αλλαγή και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 56′. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Νίκο Πανιτσίδη με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Βασίλη Μπαλασά.

Σε γενικές γραμμές, ο ΑΟ Καρδίας είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος, πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις και έχοντας μεγάλη ευκαιρία στην εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Ιωακειμίδη. Ωστόσο η Αναγέννηση στάθηκε όρθια στη πίεση των γηπεδούχων και έφτασε τελικά στο πολύτιμο τρίποντο που τη καθιστά το φαβορί μέχρι σήμερα για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης που θα οδηγήσει στα περιφερειακά μπαράζ ανόδου για τη Γ’ εθνική.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η αποχώρηση από τον πάγκο του τεχνικού διευθυντή του ΑΟ Καρδίας, Φώτη Αλεξόπουλου, ο οποίος παρακολούθησε τη συνέχεια έξω από τη πόρτα των αποδυτηρίων.

ΚΑΡΔΙΑ: Συκιώτης, Τσιτιρίδης, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης, Τσιάρας, Φουσιτζής, Στρουμπίνης, Ιωακειμίδης, Έντρι, Νατσιόπουλος, Έντρι

ΕΠΑΝΟΜΗ: Κουρουτσαλάκης, Νταντάμης, Ζησόπουλος, Παπαζαχαρίας, Μάντζιος, Κώστας, Μαγκότσιος, Γολιδόπουλος, Πανιτσίδης, Μπαλασάς Β., Μπαλασάς Κ.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γκόρης, Δεδούσης και Μπικιάρης

Διαιτησία: Παγώνης (Χατζηβασιλείου-Φακανάς)

Αντίθετα, άσχημη ημέρα η σημερινή για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου ο οποίος υπέστη την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, με 2-1 από την Κ16 του ΠΑΟΚ, στη Σουρωτή. Αναμφίβολα μια ήττα που δεν περίμεναν πολλοί, μια ήττα όμως που δεν αλλάζει τα πράγματα στον 6ο όμιλο, δεδομένου πως η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη είναι πάντα πρώτη και με διαφορά!

Στην Περαία, ο Αχιλλέας ήρθε ισόπαλος με τους Σούτερς με σκορ 1-1, σ΄ ένα μέτριο ματς.

Ηττα και για το “τρένο” του 3ου ομίλου της Γ΄ κατηγορίας, την Αναγέννηση Ν. Επιβατών, με 1-0 από τον Κεραυνό Μονοπηγάδου, εκτός έδρας.

Αφήστε μια απάντηση