Έτοιμος να κατακτήσει την κορυφή του κόσμου o Ολυμπιακός! (22:00) (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτοιμος να κατακτήσει την κορυφή του κόσμου o Ολυμπιακός! (22:00) (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεγάλη μέρα έφτασε, απόψε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού διεκδικεί το Διηπειρωτικό Κύπελλο κόντρα στη βραζιλιάνικη Φλαμένγκο.

Την ιστορική αναμέτρηση του Μαρακανά, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά, στις 10, από το MEGA.

Έτοιμος να κατακτήσει την κορυφή του κόσμου.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στους νέους Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο την πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, με τις ευχές των φίλων του συλλόγου, αλλά και των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας να τον συνοδεύουν.

Τα παιδιά του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους. Προπονήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Φλουμινένσε και στη συνέχεια πάτησαν για πρώτη φορά το πόδι τους στο χορτάρι και ξεναγήθηκαν στους εσωτερικούς χώρους του Μαρακανά. Ενός από τους πιο ιστορικούς ναούς του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που θα φιλοξενήσει απόψε στις 10 τον μεγάλο τελικό. Θα τον παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση από το MEGA.

Στόχος της χρυσής φουρνιάς του Ολυμπιακού, να συνεχίσει να γράφει ιστορία. Να κατακτήσει μία ακόμη διεθνή κορυφή, μεγαλώνοντας τον μύθο του συλλόγου και σηκώνοντας ψηλά την ελληνική σημαία. Υπό το βλέμμα του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, που θα είναι παρών στις εξέδρες του Μαρακανά.

H Φλαμένγκο με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Ιντερνασιονάλ στον τελευταίο αγώνα της πριν από τον τελικό. Στον ιστορικό τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό ο τεχνικός της, Φιλίπε Λουίς, θα έχει όλα τα αστέρια της ομάδας στη διάθεσή του.