Ωρα αγώνα στη Μηχανιώνα! Η μεγάλη μάχη του Ποσειδώνα, έρχονται οπαδοί από Καρδίτσα

Ωρα αγώνα στη Μηχανιώνα! Η μεγάλη μάχη του Ποσειδώνα, έρχονται οπαδοί από Καρδίτσα

Η μεγάλη μάχη του Ποσειδώνα, είναι στις 5 το απόγευμα! Στο γήπεδο της Μηχανιώνας θα κριθούν, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, δεδομένου πως περιθώρια για δεύτερο στραβοπάτημα, μετά από εκείνο του Καναλακίου, δεν υπάρχει.

Οι κυανόλευκοι, υποδέχονται την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διαδικασίας των μπαράζ για την άνοδο στη Superleague 2. Η πρεμιέρα και η ήττα στο Καναλάκι, από τον Αχέρωντα, με 2-0, έχει πεισμώσει τους παίκτες του Γιώργου Αμανατίδη, οι οποίοι αν θέλουν να ελπίζουν πως θα οδηγήσουν τον Ποσειδώνα στην επαγγαλματική κατηγορία, πρέπει σήμερα να κερδίσουν. Ξεκάθαρα πράγματα.

Βεβαίως, απέναντί τους θα έχουν το μεγαθήριο της φετινής Γ΄ Εθνικής, με όνομα και ιστορία, αλλά ειδικά φέτος και με αρκετά χρήματα, αλλά και με προσβάσεις στα κέντρα του ποδοσφαίρου. Το γεγονός αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση για το Ποσειδώνα, ο οποίος παραμένει μαχητής και αυτό θα πράξει και σήμερα. Θα παλέψει και θα “πολεμήσει” στο πεδίο της μάχης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οπαδοί της Αναγέννησης, από την Καρδίτσα, περίπου 100 στον αριθμό, αναμένεται να βρεθούν σήμερα από το μεσημέρι και μετά στη Μηχανιώνα. Θα κυκλοφορήσουν στην περιοχή και εν ώρα αγώνα θα βρεθούν στο γήπεδο, παρά το οτι το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών. Θα συμβεί, πιθανότατα, κάτι ανάλογο που είχε συμβεί και με τους οπαδούς του Αγροτικού Αστέρα, οι οποίοι είχαν πάρει θέση πίσω από την περίφραξη. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ώστε να αποφευχθούν τυχόν έκτροπα. Η αστυνομία πρέπει να κάνει τη δουλειά της.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας:

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ-Αναγεννηση Καρδίτσας
Ορφέας Ξάνθης-Διαγόρας Στεφανοβίκειου
Ρεπό: Αχέρων Καναλακίου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Αναγέννηση Καρδίτσας 3
Αχέρων Καναλακίου 3
Ποσειδών Μηχανιώνας 0
Ορφέας Ξάνθης 0
Διαγόρας Στεφανοβ. 0

Αφήστε μια απάντηση