Χατζηβαλάσης: “Όταν η προπαγάνδα βγάζει τα μάτια της…”

Χατζηβαλάσης: “Όταν η προπαγάνδα βγάζει τα μάτια της…”

Επίκαιρη ανάρτηση από τον επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών”, Γιώργο Χατζηβαλάση:

“Όταν η προπαγάνδα βγάζει τα μάτια της…

Μας έχουν πρήξει με την επάρκεια του επιτελικού κράτους, που αντιμετωπίζει με επιτυχία την πανδημία και τις καταστροφές, αλλά όπως λένε και οι Κινέζοι: «μια εικόνα, χίλιες λέξεις». Κι εδώ, οι αδρά πληρωμένοι προπαγανδιστές των επιτυχιών της κυβέρνησης, έχασαν την εικόνα.

– Πανδημία Τρίτη 3 Αυγούστου

Ελλάδα: 3.428 κρούσματα και 19 νεκροί (σε μια χώρα 10 εκατομμυριων κατοίκων). Την ίδια ώρα στο εικονίδιο κάτω δεξιά προβάλλεται η εξέλιξη της πανδημίας στη Γερμανία: 3.500 κρούσματα και 25 νεκροί σε μια χώρα 8 φορές μεγαλύτερη!!! (83 εκατομμυριων κατοίκων).

– Πυρκαγιές

Την ώρα που η μισή Ελλάδα ζει ένα ολοκαύτωμα, εμφανίζεται στην ΕΡΤ αναμαλλιασμένος ο Χρυσοχοΐδης με μαύρο σκονισμένο μπλουζάκι (ότι ντε και καλά παλεύει ο ίδιος με τις φλόγες) για να μας πει ότι “το επιτελικό κράτος ήταν προετοιμασμένο για την αντιμετώπιση του ακραίου αυτού φαινομένου της κλιματικής αλλαγής και γιαυτό μπόρεσε να ανταποκριθεί στο έργο του…”

Βρε παπαγάλοι της συμφοράς, εδώ δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί το καλύτερα οργανωμένο κράτος της Ευρώπης (η Γερμανία) που πνίγηκαν 150 άνθρωποι λόγω πλημμυρών και ανταποκρίθηκαν ο Κικίλιας με τα 8 φορές περισσότερα κρούσματα και θανάτους και ο Χρυσοχοΐδης που κάηκε η μισή Ελλάδα, ακόμη και νησιά καταμεσής του πελάγους;

Φτάνει πια! Όταν μέσα στα πλαίσια ενός ακραίου λαϊκισμού, κάνατε – και εξακολουθείτε να κάνετε – κυριολεκτικά “τυμβωρυχία” με τους νεκρούς στο Μάτι, έχετε το θράσος να μιλάτε σήμερα για τις επιτυχίες του επιτελικού κράτους;
Φτάνει πια! Παράγεται περισσότερο σανό, απ’ όσο μπορούμε να καταναλώσουμε”.

Αφήστε μια απάντηση