Χατζηβαλάσης: “Νέα πρόκληση Τσαμασλή!”

Χατζηβαλάσης: “Νέα πρόκληση Τσαμασλή!”

Επίθεση στον Γιώργο Τσαμασλή εξαπολύει ο Γιώργος Χατζηβαλάσης, με αφορμή την επιθυμία του δημάρχου να κατατεθούν στεφάνια στο “ηρώο” που βρίσκεται δίπλα στο δημαρχείο.

Η ανάρτησή του:

“Νέα πρόκληση Τσαμασλή!

Αφού απέρριψε την πρότασή μας για μεταφορά της στήλης του παλιού Ηρώου στο νέο χώρο, ήθελε να καταθέσουμε στεφάνια στον τοίχο με τις ζωγραφιές! Ναι εκεί! Κάτω από τις ξεθωριασμένες και ξεφτισμένες σημαίες, που δεν είχε την ευαισθησία να τις αντικαταστήσει για να τιμήσει την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τον διακρίνει τόση έλλειψη σεβασμού προς τα σύμβολα και τους πεσόντες στους αγώνες του έθνους. Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος δεν έχει ακούσει ποτέ στη ζωή του για το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΗΜΑ, τον Θουκυδίδη και τον “Επιτάφιο του Περικλέους”, που αποτέλεσαν την αρχή και το πρότυπο για την ανέγερση μνημείων αφιερωμένων στον “Άγνωστο Στρατιώτη” σε όλες τις χωρες του κόσμου.

Πώς να ζητήσεις από κάποιον να σεβαστεί κάτι, που ούτε τον συγκινεί, ούτε το γνωρίζει! Εσείς τον επιλέξατε για δήμαρχο. Πλεον, ο καθένας μας στέκεται απέναντι από τις επιλογές και τη συνείδηση του”.

Αφήστε μια απάντηση