Χαμός με Καπλάνη στο Δημοτικό Συμβούλιο-Απέσυρε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος

Χαμός με Καπλάνη στο Δημοτικό Συμβούλιο-Απέσυρε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος

Ο Δημήτρης Καπλάνης, ήταν ο “πρωταγωνιστής” του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού το οποίο για μία ακόμα φορά έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης. Ο κ. Καπλάνης, ο οποίος ήθελε να πάρει τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, μόλις διαπίστωσε μια απροθυμία των συμβούλων να στηρίξουν την υποψηφιότητά του είχε έντονους διαλόγους σχεδόν με όλους!

Υπήρξε μεγάλη ένταση, επί μισή ώρα, με τελικό αποτέλεσμα την απόσυρσή του από την “κούρσα” της προεδρίας, γεγονός που αφήνει ορφανή τη θέση μετά την αποχώρηση της Εφης Ζαριφέ. Η τελευταία, πάντως, θα συνεχίσει στη θέση της προέδρου μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, καθώς αυτή η… προεκλογική κουβέντα που έγινε ήταν άτοπη χρονικά!

Κάτι τέτοιο ουδείς γνώριζε, εκτός του επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πορεία”, Γιάννη Μαυρομάτη, ο οποίος ενημέρωσε πως υπήρξε παράταση της θητείας των προεδρείων των Δημοτικών Συμβουλίων για δύο μήνες ακόμα.

“Πότε συνέβη αυτό; Δεν το γνωρίζω…”, είπε ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, για να πάρει απάντηση από τον κ. Μαυρομάτη: “Να μπαίνεις στην Διαύγεια να βλέπεις και να ενημερώνεσαι!”

Υστερα απ΄ όλα αυτά (απόσυρση Καπλάνη) όλα δείχνουν πως ο κ. Αδαμίδης, αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τον Γενάρη, θα πάρει την θέση του προέδρου.

Εξάλλου, επικυρώθηκε η διαδοχή των Καρύδα και Ζηφκοπούλου στις Σχολικές Επιτροπές. Αναλαμβάνουν ο Γιώργος Λαζαρίδης και η Ελένη Νικολαϊδου.

Αφήστε μια απάντηση