Φωτογραφικό κάλεσμα του Ηλία Στεφανίδη

Φωτογραφικό κάλεσμα του Ηλία Στεφανίδη

Εναν υπέροχο άνθρωπο και φωτογράφο, έναν άνθρωπο της τέχνης και του πολιτισμού, “επιστρατεύει” για όλους εσάς το BestCity.gr. Ο Ηλίας Στεφανίδης, αποκτά τη δική του στήλη στην ιστοσελίδα μας και κάνει ανοιχτό φωτογραφικό κάλεσμα, ώστε όλοι μαζί να διευρύνουμε λίγο περισσότερο τους ορίζοντές μας:

“Γεια σας, να σας συστηθώ: Ονομάζομαι Ηλίας Στεφανίδης, και έχω κάνει και εξακολουθώ να κάνω μεγάλη διαδρομή με την μεγάλη μου αγάπη τη φωτογραφία και γενικότερα με την «εικόνα». Πέρασα τα νεανικά μου χρόνια με πάθος για την ασπρόμαυρη φωτογραφία, με σκοτεινό θάλαμο, εμφάνιση του φιλμ, και εκτύπωση ακόμη και σε μεγάλα μεγέθη.

Τα τελευταία 15 χρόνια ασχολούμαι με την ψηφιακή φωτογραφία και το video, καθώς και με την επεξεργασία τους.
Με ευχαρίστηση δέχθηκα την ευγενική πρόσκληση από το «BestCity.gr”, να πρωτοστατήσω στη δημιουργία ειδικής στήλης, όπου αρχικά θα καταχωρώ δικές μου φωτογραφίες, με ανάλογα τεχνικά ή καλλιτεχνικά σχόλια.

Στη συνέχεια θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλουν να στείλουν με email φωτογραφίες τους, με σύντομη περιγραφή. Μετά από επιλογή θα γίνεται δημόσια καταχώρηση στo «BestCity.gr”, και η σχετική ανταλλαγή απόψεων, πάντα βέβαια σε κόσμια πλαίσια.

Η κάθε φωτογραφία που θα μου αποστέλλεται πρέπει να αναφέρει το Ονοματεπώνυμο του αποστολέα, τον τίτλο της φωτογραφίας (αν έχει), το τηλέφωνο, και το email αν διαθέτει. Επίσης θα μπορεί ο κάθε αναγνώστης να μου απευθύνει ερωτήματα, γύρω από την εικόνα, και να απαντώ σε όσα έχω την δυνατότητα. Απευθύνομαι κυρίως σε όσους διαθέτουν ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, χωρίς αυτό να αποκλείει και την χρήση του κινητού τηλεφώνου.

Το email μου είναι : elias@poliklono.gr και τα τηλέφωνά μου: 6977408201 ή 2392024497. Ελπίζω όλοι μαζί, να ανεβάσουμε την πολιτιστική ματιά, τουλάχιστον ως προς το τμήμα «εικόνα». Δείτε το σαν
ευκαιρία επικοινωνίας με όσους έχουν την ίδια αγάπη με εσάς”.

Αφήστε μια απάντηση