Υπέροχο Σπίτι με το MEGA: «Μόνο μια φορά» από τον Μακεδόνα από μια υπέροχη συνεργασία με τον Κραουνάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπέροχο Σπίτι με το MEGA: «Μόνο μια φορά» από τον Μακεδόνα από μια υπέροχη συνεργασία με τον Κραουνάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα σε μια βραδιά με εκλεκτούς καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής με τις δεκάδες επιτυχίες κάνει αναδρομή στην πορεία του που μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες και συναντάει στη σκηνή καλούς του φίλους.

Η Κατερίνα Κούκα, η Μαρίζα Ρίζου, οι Onirama, η Πολυξένη Καράκογλου, η Σαββέρια Μαργιολά, η Ασπασία Στρατηγού, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαγεωργίου συμπράττουν με τον Κώστα Μακεδόνα σε μεγάλες του επιτυχίες. Μεταξύ άλλων, θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια όπως: «Μόνο μια φορά», «Αντικριστά», «Μη μου λες αντίο», «Κάτσε καλά», «Το ποδήλατο», «Τα πλοία της γραμμής» και «Το σημάδι του Θεού», που ακούγεται στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς».

Σε μια συγκινητική στιγμή, ο Κώστας Μακεδόνας συναντά, μέσω Skype, τον Σταμάτη Κραουνάκη, στον οποίο οφείλει το ξεκίνημά του στο τραγούδι. Τη βραδιά παρουσιάζει η Ελισάβετ Μουτάφη.

«Μόνο μια φορά…»
Ο Κώστας Μακεδόνας από τα πρώτα λεπτά της εκπομπής κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Σταμάτη Κραουνάκη, στον οποίο οφείλει την ενασχόλησή του με το τραγούδι.

Ο ερμηνευτής συνδέεται διαδικτυακά με τον συνεργάτη και φίλο του και θυμούνται μαζί στιγμές υπέροχων τραγουδιών.

Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει το τραγούδι «Μόνο μια φορά», στιγμή-σταθμός στην πορεία του Κώστα Μακεδόνα και κομμάτι που αγαπήθηκε όσο λίγα.

Από τον ομώνυμο δίσκο που έκανε με τον τραγουδοποιό το τραγούδι κυκλοφόρησε το 1991 και άφησε εποχή.

Αφήστε μια απάντηση