Τσαμασλής προς Τζέκο: “Θα έχετε την συμπαράσταση και όχι απλά την ανοχή μας”-Τζέκος: “Η διοίκηση έχει συνέχεια…”

Τσαμασλής προς Τζέκο: “Θα έχετε την συμπαράσταση και όχι απλά την ανοχή μας”-Τζέκος: “Η διοίκηση έχει συνέχεια…”

Σε απολύτως πολιτισμένο κλίμα ο πρώτος διάλογος μεταξύ του Γιώργου Τσαμασλή και του Θόδωρου Τζέκου στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά τις εκλογές.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο κ. Τσαμασλής ο οποίος υπογράμμισε πως η νέα διοίκηση, υπό τον Θόδωρο Τζέκο, δεν θα έχει απλά την ανοχή, αλλά την συμπαράσταση της παράταξής του: “Καταρχήν, συγχαρητήρια στον Θόδωρο τον Τζέκο για τη νίκη στις εκλογές και για τον έξυπνο αγώνα τον οποίο έκανε. Ηταν μια καθαρή εκλογική διαδικασία στην οποία εμείς επιλέξαμε να μην ασχοληθούμε με τα κάθε είδους τρολ, πιστεύοντας πως ο κόσμος δεν θέλει να ακούει τέτοια πράγματα. Θα έχετε την πλήρη συμπαράστασή μας και όχι απλά την ανοχή μας, ειδικά τον πρώτο καιρό και μέχρι εκεί που πιστεύουμε πως δεν θα διακυβεύεται το συμφέρον του τόπου. Συγχαρητήρια και στα μέλη της δικής μου παράταξης για τον αγώνα που όλοι μαζί δώσαμε”.

Απαντώντας ο κ. Τζέκος ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τις ευχές, υπογραμμίζοντας πως η διοίκηση έχει συνέχεια: “Παρ΄ ότι τα πάθη δεν έχουν καταλαγιάσει ακόμη, θεωρώ πολύ σημαντικό πως ο δήμαρχος δείχνει την απαιτούμενη συνεργασία, ώστε να υπάρξει ομαλή μετάβαση. Η διοίκηση έχει συνέχεια και με αυτό ως γνώμονα θα πορευτούμε όλη αυτή την περίοδο που θα ακολουθήσει”, τόνισε ο νέος δήμαρχος.

Αφήστε μια απάντηση