Τσαμασλής: ” Ανάπτυξη στον Δήμο Θερμαϊκού που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδει” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσαμασλής: ” Ανάπτυξη στον Δήμο Θερμαϊκού που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδει” (ΒΙΝΤΕΟ)

Την απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού ανακοίνωσε ο Γιώργος Τσαμασλής μιλώντας στη Βεργίνα Τηλεόραση και την εκπομπή «Τα Λέμε» με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα.

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού τόνισε ότι θα είναι υποψήφιος για να ολοκληρώσει τα μεγάλα έργα που έχουν ξεκινήσει κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Παράλληλα, ο κ. Τσαμασλής, είπε ότι ξεκινάει η αξιοποίηση του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, ενώ όσον αφορά το Thes Intec τόνισε ότι σε λίγους μήνες (Μάρτιο – Απρίλιο) θα ξεκινήσει η κατασκευή του και σε δύο χρόνια θα αρχίσει να λειτουργεί. Ο συνδυασμός αυτός, επισήμανε ο ίδιος, θα φέρει μια ανάπτυξη στην περιοχή που όμοια της δεν έχουμε ξαναδεί.

Επιπλέον, ο Γ. Τσαμασλής, ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να περάσει το κάμπινγκ της Επανομής από τα Τουριστικά Ακίνητα στην ιδιοκτησία του Δήμου και να αξιοποιηθεί ως τουριστική υποδομή. Όλα αυτά μαζί με τη μαρίνα της Μηχανιώνας καθιστούν το Δήμο Θερμαϊκού πρωτεύουσα της ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του φωτοβολταϊκού πάρκου που θα γίνει στην περιοχή και όταν λειτουργήσει το Δεκέμβριο του 2023 θα καλύπτει όλες τις ανάγκες της ΔΕΥΑΘ, αλλά και του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού, με αποτέλεσμα να μειωθούν τα δημοτικά τέλη κατά 30%.

Αφήστε μια απάντηση