Τρίαθλο τζούνιορ στην παραλία της Θεσσαλονίκης!

Τρίαθλο τζούνιορ στην παραλία της Θεσσαλονίκης!

Ο σύλλογος ΕΑΤ «Αλέξανδρος» με τον Δήμο Θεσσαλονίκης συνδιοργάνωσαν, υπό την αιγίδα της ΕΟΠΟΜ, αγώνα ανάπτυξης τριάθλου με την επωνυμία “Thess 3athlon Junior΄s”. Πρόκειται για μία ειδικά σχεδιασμένη διοργάνωση προσβάσιμη σε όλους ανεξαρτήτως δυναμικής και προηγούμενης εμπειρίας, που στόχο είχε να φέρει σ’ επαφή τα παιδιά και τους νέους της πόλης μας με το Ολυμπιακό άθλημα του τριάθλου.

Ο αγώνας έγινε σήμερα Κυριακή στην πόλη της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το κολυμβητικό μέρος του αγώνα έγινε στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Θεσσαλονίκης «Ποσειδώνιο», ενώ τα ποδηλατικά ( με απαραίτητο το κράνος) και δρομικά μέρη έγιναν στη Νέα Παραλία (πλακόστρωτο) ξεκινώντας από το Μέγαρο Μουσικής έως το κτίριο του αντλιοστασίου (εξέδρα), ανάλογα με την κατηγορία που αγωνιζόταν ο κάθε αθλητής.

Σε όλους τους διαγωνιζομένους δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα, στον τερματισμό, ενώ για την μεγάλη κατηγορία των νέων και νεανίδων έγινε απονομή στους τρεις καλύτερους μετά το πέρας των αγώνων, στους οποίους δόθηκαν και δωροεπιταγές από τους χορηγούς.

Οι διαγωνιζόμενοι αθλητές, αφού χρονομετρήθηκαν στο αγώνισμα της κολύμβησης, με τη βοήθεια των εθελοντών ετοιμάστηκαν και κατευθύνθηκαν, συνοδεία των εθελοντών, στο χώρο της εκκίνησης του ποδηλάτου ώστε να παραλάβουν τα ποδήλατά τους από την ζώνη αλλαγής και άρχισε η χρονομέτρηση.

Αφήστε μια απάντηση