Το ΜεΡΑ 25 ζητά την επιστροφή της έδρας από την Αδάμου

Το ΜεΡΑ 25 ζητά την επιστροφή της έδρας από την Αδάμου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΜεΡΑ 25 ζητά την παραίτηση της Κωνσταντίνας Αδάμου απο τη θέση της βουλευτού και την παράδοση της έδρας στον πρώτο επιλαχόντα του κόμματος του Γιάννη Βαρουφάκη στη Β΄ Θεσσαλονίκης. Θυμίζουμε οτι νωρίτερα σήμερα η κ. Αδάμου ανεξαρτητοποιήθηκε απο τον συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό εκφράζοντας τη διαφωνία της με την ηγεσία.

Η ανακοίνωση του ΜεΡΑ 25:

“Μετά από δύο χρόνια συνεχούς δυναμικής πολιτικής, κοινωνικής και κοινοβουλευτικής παρουσίας του ΜέΡΑ25 στο πλευρό της κοινωνίας και των αγώνων της, έχουμε την επιλογή της κ. Αδάμου να ανεξαρτητοποιηθεί από την Κ.Ο. (προφανώς για να αποφύγει τις δημοκρατικά συναποφασισμένες καταστατικές διαδικασίες του κόμματος).

Καλή συνέχεια κ. Αδάμου. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το ΜέΡΑ25 θα συνεχίσει –ίσως και με καλύτερους όρους– τον αγώνα μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο μιλώντας για αυτά για τα οποία τα κόμματα του μνημονιακού τόξου αρνούνται να μιλήσουν. Γνωρίζετε επίσης ότι στόχος όλων όσων συμμετέχουμε σε αυτή την ανιδιοτελή προσπάθεια, είναι η ανατροπή της χρεοδουλοπαροικίας. Σε αυτή τη μεγάλη μάχη, καταλάβατε μάλλον ότι προσωπικές φιλοδοξίες, ιδιοτελείς σχεδιασμοί και πολιτικά «εγώ» δεν έχουν θέση.

👉 Αναμένουμε την επιστροφή της κοινοβουλευτικής έδρας την οποία καταλάβατε λόγω των ψήφων των πολιτών που επέλεξαν το ΜέΡΑ25 στη Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ως ΜέΡΑ25 Θεσσαλονίκης, προχωράμε με αίσθημα ανακούφισης μιας και αισθανόμαστε ότι αγωνιζόμαστε πλέον με καλύτερους όρους για την πόλη και τα κινήματα. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει σύσκεψη όλων των μελών μας για να οργανώσουμε τα καθήκοντα μας χωρίς τα βαρίδια της προηγούμενης περιόδου.

▪ Οργανώσεις ΜέΡΑ25 Θεσσαλονίκης”

Αφήστε μια απάντηση