Το μήνυμα του Γιώργου Τσαμασλή για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Το μήνυμα του Γιώργου Τσαμασλή για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Αύριο το πρωί το κουδούνι θα χτυπήσει για πρώτη φορά φέτος και ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, στέλνει το δικό του μήνυμα στους μαθητές, τις μαθήτριες τους γονείς τους, αλλά και τους εκπαιδευτικούς:

“Σύγχρονες και βελτιωμένες υποδομές θα συναντήσουν αύριο οι μαθητές μας στα σχολεία τους.

Το νέο σχολικό έτος μας βρίσκει έτοιμους και δυνατούς με την φιλοδοξία να προχωρήσουμε και να ζήσουμε μία δημιουργική σχολική χρονιά.
Το σχολείο, ως πηγή ζωής, καλείται να αποδείξει ότι αποτελεί ασφαλή χώρο παροχής της γνώσης, της πνευματικής καλλιέργειας και του ανθρωπισμού, θέτοντας νέους στόχους.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι σ΄ αυτή την προσπάθεια θα είμαστε μαζί στον αγώνα για την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία καθώς και αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων του Δήμου μας.

Στοχεύουμε ιδιαίτερα, στη βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων με την αναβάθμιση και συμπλήρωση του τεχνολογικού και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, καθώς και την βελτίωση των κτηριακών εγκαταστάσεων για κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης.

Αγαπητά μου παιδιά,

θα δουλέψουμε μαζί για να εξασφαλίσουμε τις ευκαιρίες που δικαιούστε και θα χαμογελάσουμε μαζί ικανοποιημένοι, όταν θα νιώθετε τη χαρά της επιτυχίας καθώς θα πραγματοποιείτε τους στόχους, τις φιλοδοξίες, τις ελπίδες και τις επιθυμίες των γονιών σας για μόρφωση και δημιουργία.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
προχωράμε μαζί και είμαι σίγουρος για την επιτυχία του έργου σας, διότι πέρα από τις επιστημονικές σας γνώσεις, είδα μέσα από την συνεργασία μας ότι διαθέτετε δύναμη καρδιάς και φιλότιμο τα οποία συμβάλλουν στην επιτυχία του έργου σας.

Εύχομαι ολόψυχα καλή σχολική χρονιά, υγεία και πρόοδο σε όλους!”.

Αφήστε μια απάντηση