Το εορταστικό πρόγραμμα της 28ης Οκτωβρίου στους Δήμους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης

Το εορταστικό πρόγραμμα της 28ης Οκτωβρίου στους Δήμους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στους Δήμους του νομού Θεσσαλονίκης. Αυτό το πρόγραμμα θα τηρηθεί και στον Δήμο Θερμαϊκού. 

Η ανακοίνωση:  

“Για τους λοιπούς Δήμους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης το πρόγραμμα εορτασμού θα περιλαμβάνει σε γενικές γραμμές τα ακόλουθα:

α. Γενικό Σημαιοστολισμό σε όλη την Επικράτεια από την όγδοη πρωινή ώρα (8:00΄) της 25ης Οκτωβρίου μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2021.
β. Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του Δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2021. Το βράδυ της 27ης και 28ης Οκτωβρίου πόλεις και χωριά θα φωταγωγηθούν.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
– Ομιλίες στα σχολεία, τις δημόσιες υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους λοιπούς φορείς με μέριμνα των οικείων Αρχών.
– Απότιση φόρου τιμής  από τους μαθητές, σπουδαστές, Προσκόπους και Οδηγούς στα μνημεία των Ηρώων, προσερχομένων, μετά το πέρας των προηγούμενων εκδηλώσεων.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021
α. Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες όλων των Ιερών Ναών
β. Επίσημη Δοξολογία
γ. Επιμνημόσυνη Δέηση και  Κατάθεση Στεφάνων  στα μνημεία των Ηρώων, μετά το πέρας της Δοξολογίας.
δ. Παρέλαση τμημάτων  αναπήρων πολέμου, μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων (όπου υπάρχουν)”.

Αφήστε μια απάντηση