Το αποτύπωμα του ανασχηματισμού και ο πρώτος απολογισμός του Γιώργου Τσαμασλή

Το αποτύπωμα του ανασχηματισμού και ο πρώτος απολογισμός του Γιώργου Τσαμασλή

Τον πρώτο απολογισμό της διοίκησής του έκανε χθες ο Γιώργος Τσαμασλής, παράλληλα με την ανακοίνωση του μίνι ανασχηματισμού που πραγματοποίησε.

Το κεντρικό μήνυμα που θέλησε να περάσει ο δήμαρχος είναι η εμπιστοσύνη προς τα δικά του “παιδιά”, αλλά και στο έργο που έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα σε αυτά τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Μπαίνοντας στον τέταρτο χρόνο της θητείας του, ο κ. Τσαμασλής, δηλώνει πιο σίγουρος από ποτέ για την ομάδα που δημιούργησε, υπογραμμίζοντας: ” Η παράταξη αυτή κατάφερε να διώξει από την καθημερινότητα των πολιτών σημαντικά προβλήματα καθαριότητας: όπως οι γεμάτοι κάδοι του παρελθόντος, εστίες ρύπανσης μέσα στους οικισμούς, εκτεταμένα σημεία ιστορικών αποθεμάτων με ογκώδη και ΑΕΚΚ, καθαριότητας ακτών, αντιμετώπισης χιονοπτώσεων, καθαρισμού ρεμάτων και φρεατίων, πρόσληψης νέου προσωπικού, προβληματικών μελετών τεχνικών έργων και προετοιμασίας νέων, επισκευών σε σχολικές μονάδες και παιδικές χαρές κ.α.”.

Παράλληλα, με την ανάληψη της αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών από τον ίδιο, βάζει στο κάδρο τα μεγάλα έργα που πρέπει να ολοκληρωθούν εώς ο τέλος της τετραετίας: ” Το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινά το μεγάλο έργο της ασφαλτόστρωσης, που περιλαμβάνει το σύνολο των δημοτικών οδών, μελέτη που δουλεύτηκε κατά την περίοδο 01-09-2021 – 31-08-2022, έργο που θα λύσει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα της καθημερινότητας μας”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Το 2023 είναι εκλογική χρονιά. Είναι η χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα κριθεί το έργο της διοίκησης και οι πολίτες, τον μήνα Οκτώβριο, θα κληθούν να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα. Σε αυτή την 12μηνη (περίπου) διαδρομή μέχρι τις εκλογές ο Γιώργος Τσαμασλής αποφάσισε να πορευθεί με τα δικά του στελέχη, θεωρώντας πιθανές συμμαχίες, εντός του δημοτικού συμβουλίου, πως δεν του είναι, στην παρούσα φάση, απαραίτητες.

Με το σκεπτικό αυτό, Σίμος Καψάλας και Σπύρος Αδαμίδης (που δεν ανήκουν στον “Θερμαγικό”), από αντιδήμαρχοι έγιναν εντεταλμένοι σύμβουλοι, ενώ η φημολογούμενη συνεργασία με τους ανεξάρτητους Καπλάνη και Ζαβέρκο δεν υλοποιήθηκε ποτέ, όπως και η επιστροφή του Παναγιώτη Τροκάνα.

Το μήνυμα είναι σαφές, όπως και οι ισορροπίες στο δημοτικό συμβούλιο οι οποίες θα είναι, πια, εύθραυστες.

Ομως ο Γιώργος Τσααμασλής έχει πάρει τις αποφάσεις του, δηλώνοντας πιο σίγουρος από ποτέ!

Αφήστε μια απάντηση