Τι γίνεται στον ΠΑΟΝΕ ρε παιδιά;

Τι γίνεται στον ΠΑΟΝΕ ρε παιδιά;

Το οτι τα πράγματα στον ΠΑΟΝΕ δεν είναι καλά, είναι κάτι το οποίο φαινόταν από τις αρχές του καλοκαιριού, όμως όσο περνούν οι μέρες οι αποχωρήσεις πυκνώνουν και οι εξελίξεις θυμίζουν… τσουνάμι. Οπως όλα δείχνουν η ομάδα δεν θα συμμετάσχει στην Α1 κατηγορία, όπως θα έπρεπε να συμβεί (κάποιοι μιλούν ακόμα και για Γ΄ πλέον), ποδοσφαιριστές φεύγουν και μπαίνει ο Σεπτέμβρης.

Τελευταίο παράδειγμα μία ακόμη ανακοίνωση αποχώρησης η οποία αφορά την ακαδημία: ” Καλημέρα σε όλους!
Ύστερα από έντονη σκέψη και πολλές συζητήσεις σας ανακοινώνουμε Dimitris Taxidis και Apostolis Papavasileiou την αποχώρηση μας από την Ακαδημία του ΠΑΟΝΕ. Οι λόγοι για τους περισσότερους είναι γνωστοί και καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τους καταπολεμήσουμε.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στα πρόσωπα μας αλλά πάνω από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά και στους γονείς που με τη παρουσία τους γέμισαν τα γήπεδα μας με χαμόγελα και ζωντάνια!
Καλή τύχη να έχετε με υγεία!”.

Θα βγει κάποιος απο την ομάδα να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει και που τελικά πάει το καράβι; Δεν μιλάμε για μια τυχαία ομαδα, μιλάμε τον ιστορικό ΠΑΟΝΕ των Νέων Επιβατών.

Αφήστε μια απάντηση