Τιμωρία για Αναγέννηση Επανομής: Αποκλεισμός έδρας για μία αγωνιστική

Τιμωρία για Αναγέννηση Επανομής: Αποκλεισμός έδρας για μία αγωνιστική

Η ΕΠΣ Μακεδονίας επέβαλε ποινή τιμωρίας στην Αναγέννηση Επανομής για την ανακοίνωση που είχαν βγάλει οι κιτρινοπράσινοι εναντίον του διαιτητή Κωνσταντινίδη στο ματς με τον Αετό Βασιλικών.

Η απόφαση:

“Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκε στο σωματείο, Αναγέννηση Επανομής η ποινή της απαγόρευσης να αγωνιστεί στην έδρα του για μία (1) αγωνιστική ημέρα, ως υπαίτιο δυσφήμισης ποδοσφαιρικών αρχών και υβριστικών κρίσεων σε βάρος διαιτητή”.

Θυμηθείτε την ανακοίνωση της 8ης Νοεμβρίου:

“Κύριοι της ΕΠΣΜ είναι η τελευταία φορά που θα ανεχτουμε τέτοια διαιτησία, όπως τη συγκεκριμένη του Κωνσταντινιδη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αετό Βασιλικών. Απορούμε πως και ποιοι είναι αυτοί που ορίζουν έναν τέτοιο διαιτητή άσχετο, ανίκανο, επικίνδυνο, κομπλεξικο, ειρωνικό που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Ενας κωνσταντινιδης που μονίμως φώναζε στους ποδοσφαιριστές και τους ειρωνευοταν λες και ήταν κανένας καθηγητής και επίτηδες δεν έδινε σφυρίγματα και καθόρισε ένα αρνητικό για εμάς αποτέλεσμα, ακυρώνοντας πεντακάθαρο γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού (δείτε το βίντεο).Ένας Κωνσταντινιδης όπου απ το ξεκίνημα μας απειλούσε ότι αν διαμαρτυρηθουμε θα δινει επίτηδες τα σφυρίγματα εναντίον μας είτε υπάρχει παράβαση είτε όχι.

Ένας διαιτητής που δεν είχε ούτε την αίσθηση του σκορ μιας και όταν το παιχνίδι ήταν 2-2 και οι γηπεδούχοι καθυστερουσαν, μας φώναξε να μην διαμαρτυρομαστε διότι “προηγουμαστε”!!!!!!! .

Κύριοι της ΕΠΣΜ σε μια περίοδο όπου το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα καταρρέει, η Αναγέννηση Επανομη ξοδεύει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να κάνει την πορεία που της αναλογεί και δεν θα ξανα επιτρέψει σε κανένα “αρρωστο” διαιτητή να βγάζει τα κόμπλεξ του προς την ομάδα μας. Ο Κωνσταντινιδης που μόνο κύριο δεν μπορούμε να τον αποκαλέσουμε, ήταν η τελευταία φορά που θα σφυρίξει αγώνα της ομάδας μας, αν και θα έπρεπε να κλειστεί σε ίδρυμα και να μην ξανα σφυρίξει και αδικήσει κανενός αθλητή τον ιδρώτα.

Γιατί κύριοι της ΕΠΣΜ κάτι τέτοιοι γελοίοι διαιτητές γίνονται πρωταγωνιστές παίζοντας με τον κόπο και τον ιδρώτα των αθλητών.

Το Δ.Σ”

Αφήστε μια απάντηση