Τελευταία παράσταση: Νικάμε και περιμένουμε…

Τελευταία παράσταση: Νικάμε και περιμένουμε…

Τελευταία παράσταση σήμερα για τον Ποσειδώνα. Στις 6 το απόγευμα, στο γήπεδο της Μηχανιώνας, οι πρωταθλητές του Γιώργου Αμανατίδη, υποδέχονται τον Ορφέα Ξάνθης και θέλουν μόνο νίκη, ώστε να πιάσουν τους 7 βαθμούς και απο εκεί και μετά να περιμένουν τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής για να δουν εάν επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου ή όχι.

Με μια φράση: Νικάμε και περιμένουμε…

Χαρακτηριστικό και το κάλεσμα της ομάδας: ““Κυριακή 4 Ιουλίου στις 18:00 το απόγευμα καλούμε όλους τους φίλους να έρθουν στο γήπεδο να υποστηρίξουν την ομάδα στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης. Με νίκη της ομάδος η άνοδος στην superleague 2 θα είναι ακόμη πιο πιθανή. Σας περιμένουμε όλους!”

Το ματς, βεβαίως, είναι πάρα πολύ δύσκολο, ίσως δυσκολότερο ακόμη και απο εκείνο με την Αναγέννηση Καρδίτσας, δεδομένου πως η αναμέτρηση είναι τελικός και για τον Ορφέα ο οποίος κι αυτός ελπίζει στην άνοδο και εάν τυχόν χάσει, τότε χάνει τα πάντα…

Ο Ποσειδώνας είναι έτοιμος, είναι απολύτως βέβαιο πως θα δώσει και πάλι το 100% μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είναι καλύτερη ομάδα από τον Ορφέα και αυτό που απομένει είναι να αποδειχθεί με συνοπτικές διαδικασίες εντός γηπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ξανθιώτες έρχονται στη Μηχανιώνα με 20 οπαδούς τους, είναι κι αυτοί πολύ καλά προετοιμασμένοι και βλέπουν το σημερινό ματς ως το σημαντικότερο της ιστορίας τους!

Διαιτητής θα είναι ο κ. Δραγούσης από το Κιλκίς, με βοηθούς τους Σάββα και Αναστασιάδη από τις Σέρρες, τέταρτο τον Τακίδη από το Κιλκίς. Παρατηρητής ο Τρύφωνας από τη Δράμα.

Αφήστε μια απάντηση