Σύνθημα νίκης του Γιώργου Τσαμασλή από την Περαία: “Σας αγαπώ, σας ακούω και σας κοιτώ στα μάτια”-Εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σύνθημα νίκης του Γιώργου Τσαμασλή από την Περαία: “Σας αγαπώ, σας ακούω και σας κοιτώ στα μάτια”-Εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο στο ΚΑΠΠΑ, ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, κήρυξε από την Περαία την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο κ. Τσαμασλής, έκανε έναν απολογισμό της δημαρχιακής θητείας του τα τελευταία 3,5 χρόνια, στεκόμενος στα πιο σημαντικά θέματα. Μίλησε για την επίλυση του μεγάλου προβλήματος των σκουπιδιών που ταλάνιζε τον Δήμο μας επί προηγούμενων διοικήσεων, αναφέρθηκε στους Ρομά, στα μεγάλα έργα, όπως το THESS INTEC, το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, τη μαρίνα της Μηχανιώνας, το κάμπινγκ της Επανομής.

Επίσης, στους κυκλικούς κόμβους, τις ασφαλτοστρώσεις, τα έργα που έρχονται σε Περαία (οδό Δημοκρατίας), Μηχνανιώνα (ανάπλαση της εισόδου), Επανομή (περιφερειακός).

Τον κ. Τσαμασλή προλόγισε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Το παρών έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Θόδωρος Καράογλου, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, Κατερίνα Ζιούτα, ο αντιπεριφερειάρχης, Πάρης Μπίλιας, αντιδήμαρχοι, πολιτευτές και φυσικά πάρα πολύς κόσμος η προσέλευση του οποίου ήταν εντυπωσιακή!

Δεξιά και αριστερά του κ. Τσαμασλή, κάθονταν κάποιοι από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε ο Δημήτρης Κανελλάκης.

Δείτε την αρχή της ομιλίας:

Το πανηγυρικό φινάλε:

Και η έξοδος από το ΚΑΠΠΑ πνιγμένος στις αγκαλιές του κόσμου:

Αφήστε μια απάντηση