Σχόλιο Χατζηβαλάση περί προβάτων και μερικών άλλων αγελαίων θηλαστικών

Σχόλιο Χατζηβαλάση περί προβάτων και μερικών άλλων αγελαίων θηλαστικών

Η ανακοίνωση περί πρόθεσης του Δήμου να φέρει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο ρύθμιση απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη σε όσα νέα ζευγάρια αποκτούν παιδιά (πρακτικά δεν προβλέπεται από πουθενά και δεν μπορεί να περάσει), προκάλεσε το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Χατζηβαλάση.

Διαβάστε την ανάρτηση του επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών”:

Στις φλέβες τους δεν τρέχει αίμα, τρέχει ψέμα! Έχουμε αναφερθεί αναλυτικά σε δύο δημοσιεύματα μας για την κοροϊδία σε βάρος των δημοτών. Πρώτα πρώτα, δεν μπορεί να περάσει η ρύθμιση της απαλλαγής από τα Δημοτικά Τέλη των νέων γονιών, γιατί έκπτωση δικαιούνται μόνο οι ευπαθείς ομάδες και σύμφωνα με τον νόμο, οι γονείς νεογέννητων παιδιών δεν περιλαμβάνονται στις ευπαθείς ομάδες. “Ποιός το ξέρει όμως αυτό;”σκέφτηκαν οι αιγοτρόφοι; “Εμείς θα το εξαγγείλουμε κι αν δεν περάσει, θα φταίει η πολιτεία που θα το απορρίψει.”

Όσον αφορά την άλλη πρωτιά για τη μείωση των δημοτικών τελών κατά 5% όπως και στο δήμο Θεσσαλονίκης, να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει μειώσει τα τέλη του αθροιστικά κατά 30% !!! και το σύνολο των δημοτικών τελών μαζί με τον δημοτικό φόρο ανέρχονται σε 1,36€/τμ ενώ στον δικό μας δήμο ανέρχονται σε 2,08€/τμ!!! Δηλαδή 50% παραπάνω!

Έλεος!!! Δεν αντέχουμε άλλο σανό! Ιδιαίτερα μάλιστα από αυτόν, που ως -και τότε- αντιδήμαρχος οικονομικών, είχε αυξήσει τα δημοτικά τέλη το 2011-2012 κατά 38%!!!

Σωστά λοιπόν έβαλε την φωτογραφία με τα πρόβατα, γιατί αυτά τα άκακα και μειωμένης αντίληψης ζωντανά πάνε όπου τα πάει ο τσομπάνος. Μόνο που, αυτή τη φορά, υποτιμάται τόσο πολύ η νοημοσύνη των δημοτών, ώστε θα έπρεπε να έχουν επιλέγει τα γίδια…”

Αφήστε μια απάντηση