ΣΥΡΙΖΑ: Με Κουβέλη και Δραγασάκη η συγκέντρωση στο ΚΑΠΠΑ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+2 ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΡΙΖΑ: Με Κουβέλη και Δραγασάκη η συγκέντρωση στο ΚΑΠΠΑ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+2 ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία δύο πρώην κορυφαίων υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, του Φώτη Κουβέλη και του Γιάννη Δραγασάκη, πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του ΚΑΠΠΑ η συγκέντρωση που διοργάνωσαν, από κοινού, οι τοπικές οργανώσεις του κόμματος στον Δήμο Θερμαϊκού (Περαίας, Επανομής και Μηχανιώνας).

Θέμα συζήτησης, η καθημερινότητα. Η ακρίβεια, οι υποκλοπές, οι επιλογές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, η ενεργειακή κρίση.

Στο πάνελ οι κ.κ Κουβέλης και Δραγασάκης ανέλυσαν τα παραπάνω ζητήματα και ακολούθησε διαλογική κουβέντα με το κοινό το οποίο μπορεί να μη γέμισε τον χώρο, ήταν ωστόσο προσεκτικό και συμμετοχικό.

Το παρών έδωσαν οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Φάμελος και Δώρα Αυγέρη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δράση Πολιτών” που υποστηρίζεται από το κόμμα στον Δήμο Θερμαϊκού, Γιώργος Χατζηβαλάσης, ο επικεφαλής της παράταξης “Το μέλλον… τώρα”, Δημήτρης Καπλάνης, ο επικεφαλής της παράταξης “Συμμετέχω Θερμαϊκός”, Θόδωρος Τζέκος και αρκετά στελέχη του κόμματος.

Στο ξεκίνημα της ομιλίας του, ο Φώτης Κουβέλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον εκλιπών σεισμολόγο, Βασίλη Παπαζάχο ο οποίος ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορά που προκάλεσε το χειροκρότημα του κόσμου. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Και εδώ οι δηλώσεις του Γιάννη Δραγασάκη στην κάμερα της TV100 που ήταν στον χώρο:

Αφήστε μια απάντηση