Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το κλείσιμο του 1ου Νηπιαγωγείου: “Ποιος νοιάζεται για 74 ψυχές;”

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το κλείσιμο του 1ου Νηπιαγωγείου: “Ποιος νοιάζεται για 74 ψυχές;”

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το κλείσιμο του 1ου Νηπιαγωγείου Περαίας και τη μεταφορά του στο κτίριο των 3ου και 4ου Νηπιαγωγείων. Οι γονείς δεν μπορούν να δεχθούν αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη. Χαρακτηριστικά είναι τα λεγόμενα της κ. Βίκυς Κουγιουμτζίδου, στη σελίδα “Θερμαϊκού Δρώμενα”:

“Θα μου επιτρέψετε να καταθέσω κι εγώ την γνώμη όλων των γονέων του 1ου και 3ου νηπιαγωγείου ως μέλος του συμβουλίου του συλλόγου, όχι ότι θα την λάβει κανείς υπόψη του (ποιός νοιάζεται αλλοστε για 74 ψυχές όπως είπατε παραπάνω) που θα στεγαστούν σε ένα επίσης ακατάλληλο προκατασκευασμένο σχολείο!!! Αλλού είναι τα συμφέροντα!!!
Προτείναμε λοιπόν να αλλάξει ο τύπος θέρμανσης σε αέριο έτσι ώστε να δωθεί η άδεια πυρασφάλειας. Προτείναμε επίσης τους καλοκαιρινούς μήνες να γίνει επισκευή του κτιρίου έτσι ώστε να μην χρειαστεί η μετεγκατάσταση και να ξεκινήσει η καινούργια χρονιά με έναν αέρα αισιοδοξίας μετά από όσα πέρασαν τις δύο προηγούμενες χρονιές!!!
Και ένα τελευταίο το οποίο είναι και ερώτημα αναπάντητο ακόμα είναι τι θα γίνει ο εξοπλισμός του 1ου νηπιαγωγείου που τόσα χρόνια οι γονείς του έχτισαν από υστέρημα τους με δεδομένο ότι το σχολειό που θα γίνει η μετεγκατάσταση έχει δικό του εξοπλισμό!!! Μήπως ο εξοπλισμός που περιμένει το 9ο νηπιαγωγείο είναι δωρεάν του συλλόγου γονέων του 1ου κύριε Καρύδα;”

Ισως, παρά την ψήφισή του, το θέμα να μην έχει κλείσει ακόμη…

Αφήστε μια απάντηση