Συνέλευση Ποσειδώνα: Δεν πάρθηκε καμία απόφαση για Superleague 2

Συνέλευση Ποσειδώνα: Δεν πάρθηκε καμία απόφαση για Superleague 2

Παρουσία περίπου 50 ατόμων πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση του Ποσειδώνα, στο γήπεδο της Μηχανιώνας, με αποκλειστικό θέμα την αποδοχή ή μη της πρόσκλησης της ΕΠΟ για συμμετοχή των “κυανολεύκων” στη Superleague 2. Η συνέλευση δεν κράτησε πολύ, καθώς απουσίαζε η ουσιαστική πρόταση από κάποιον άνθρωπο ο οποίος θα μπορούσε να εγγυηθεί προσωπικά το οικονομικό κόστος του εγχειρήματος.

Αντιθέτως, ζητήθηκαν ιδέες από τους παριστάμενους για το πως θα μπορούσε να καλυφθεί το εκτιμώμενο μπάτζετ της νέας ΠΑΕ (σύμφωνα με τον πρόεδρο Κάλφα ανέρχεται γύρω στις 600 χιλιάδες ευρώ). Οι προτάσεις που ακούστηκαν ήταν υπό την μορφή εράνου (να βάλει όσα μπορεί ο καθένας), ώστε να συμπληρωθεί το ποσό, καθώς και να αναζητηθούν “δάνεια” από ανθρώπους που μπορούν και οι οποίοι εν ευθέτω χρόνο θα τα πάρουν πίσω κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ούτε και ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, ο οποίος έδωσε το παρών, μπόρεσε να εγγυηθεί κάτι (το αντίθετο), καθώς όπως είπε η εμπλοκή των Δήμων στις ΠΑΕ είναι, πλέον, απαγορευτική. Στο μόνο που δεσμεύτηκε είναι σε κάποια έργα που θα χρειαστούν στο γήπεδο, καθώς και το σουλούπωμα του παρατημένου γηπέδου της Κερασιάς, ώστε να μπουν εκεί οι ακαδημίες. Πρότεινε μάλιστα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και εφόσον ο Ποσειδώνας δηλώσει συμμετοχή στην επαγγελματική κατηγορία, να παίξει στο γήπεδο των Νέων Επιβατών.

Μετά απ’ όλα αυτά ο κ. Κάλφας και αφού ευχαρίστησε για τη συμμετοχή και τη διάθεση, έκλεισε τη συνέλευση υπογραμμίζοντας πως για το τι μέλλει γενέσθαι θα αποφασίσει το συμβούλιο και πως η όποια απόφαση θα γίνει γνωστή με επίσημη ανακοίνωση.

Αφήστε μια απάντηση