“Συμμετέχω-Θερμαϊκός”: “Η ολιγωρία και η αποτυχία της διοίκησης του Δήμου είναι χαρακτηριστική”

“Συμμετέχω-Θερμαϊκός”: “Η ολιγωρία και η αποτυχία της διοίκησης του Δήμου είναι χαρακτηριστική”

Ανακοίνωση για την πορεία ενός έργου το οποίο ετοίμασε η προηγούμενη διοίκηση (του Γιάννη Μαυρομάτη) και ήταν έτοιμο πως ολοκλήρωση, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι τώρα, εξέδωσε η παράταξη του Θόδωρου Τζέκου “Συμμετέχω-Θερμαϊκός”. Η αναφορά γίνεται για την ανάπλαση της εισόδου της Επανομής.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

“Δυστυχώς παρά το γεγονός ότι ο εργολάβος του έργου ῾῾῾᾽᾽ Ανάπλαση της εισόδου της Επανομής῾᾽῾ ζήτησε και έλαβε νέα παράταση για την εκτέλεση του έργου, ακόμα αναμένουμε να ξεκινήσουν οι εργασίες….. Ακόμα ένα έργο κινδυνεύει να γίνει φάντασμα, ενώ η σημερινή διοίκηση το πήρε έτοιμο προς εκτέλεση…..

Η ολιγωρία και η αποτυχία της διοίκησης του δήμου να προχωρήσει ακόμα και τα έτοιμα έργα είναι χαρακτηριστική.

Οι δημότες απαιτούν εξηγήσεις, γιατί δεν έχει ξεκινήσει το έργο; Είναι αλήθεια ότι ο εργολάβος επικαλείται ότι η μελέτη είναι ανεφάρμοστη και δεν ξεκινά τις εργασίες; Ποιος ευθύνεται τέλος πάντων; θα χαθεί και αυτό… https://www.activistis.gr/2020/06/blog-post_40.html

Οι διοικούντες δεν μπορούν πλέον να κρύβονται πίσω από δικαιολογίες ή να επικαλούνται ότι φταίει για όλα ο πρώην… Προχωράμε μπροστά, διοικούν περισσότερο από 2 χρόνια… Το επικοινωνιακό κρεσέντο του δημάρχου (αναχρονιστικό, μιας άλλης εποχής του ´60 και 70) δεν αρκεί για να σώσει την κατάσταση….”

Αφήστε μια απάντηση