Συγκλονίζει ο πάτερ Βησσαρίων: “Μπαμπά θα πάμε για μπάνιο χωρίς να γίνομαι στόχος, μου είπε η Γωγούλα μου”

Συγκλονίζει ο πάτερ Βησσαρίων: “Μπαμπά θα πάμε για μπάνιο χωρίς να γίνομαι στόχος, μου είπε η Γωγούλα μου”

Συγκλονίζει ο πάτερ Βησσαρίων από την Επανομή, ο οποίος θρηνεί τον άδικο χαμό της αγαπημένης του κόρης, της Γωγούλας. Η εγχείρηση έγινε για να απαλλαγεί το κοριτσάκι από το μπούλινγκ που δεχόταν, λόγω των κιλών του. Παράλληλα, ο ιερέας γνωστοποιεί οτι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του γιατρού που το χειρούργησε.

«Έχω καταθέσει μήνυση γιατί πρόκειται για ιατρικό λάθος. Είναι ξεκάθαρα πολυοργανική ανεπάρκεια που προκλήθηκε από γενικευμένη περιτονίτιδα μετά από τοποθέτηση δακτυλίου με λαπαροσκοπική επέμβαση. Αυτό είναι γραμμένο από τους γιατρούς. Μετά την επέμβαση του έλεγα “γιατρέ το παιδί πονάει”, μου έλεγε δώσ’ του αναβράζοντα παυσίπονα’. Τη δεύτερη ημέρα “γιατρέ το παιδί πονάει πολύ”. Δώσ’του αναβράζον. Αυτό έγινε την Τετάρτη και την Πέμπτη. Την Παρασκευή το παιδί μου άρχισε να καταρρέει. Είχε 160 παλμούς. Ήταν πλέον αργά», περιέγραψε.

Και συνέχισε συντετριμμένος: «Η Γωγούλα μου ανυπομονούσε να κάνει το χειρουργείο ώστε να αδυνατίσει, και να σταματήσουν να την κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, να σταματήσει η καθημερινότητα του bullying. Μπαμπά μου θα πάρω μαγιό και θα πάω επιτέλους στην θάλασσα για μπάνιο χωρίς να γίνομαι στόχος για τους γύρω μου”.

Αφήστε μια απάντηση