Μαυρομάτης για διοίκηση Τσαμασλή: “Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα”

Μαυρομάτης για διοίκηση Τσαμασλή: “Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα”

Ανακοίνωση με την οποία εγκαλεί για μία ακόμα φορά η διοίκηση Τσαμασλή για την πολιτική που ακολουθεί στο θέμα των δημοτικών τελών και όχι μόνο, εξέδωσε η “Νέα Πορεία” του Γιάννη Μαυρομάτη.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Τα χαμηλά αντανακλαστικά της για άλλη μια φορά απέδειξε η δ/ση του δήμου Θερμαϊκού.

Συγκεκριμένα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου(Π.Ν.Π) που εκδόθηκε στις 20 Μαρτίου 2020, δόθηκε η δυνατότητα απαλλαγής από την καταβολή δημοτικών τελών, των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από τα έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Για να γίνει αυτό, παρουσιάστηκε σε όλους τους δήμους ηλεκτρονική πλατφόρμα στις 30/9/2020 για να αρχίσει άμεσα η επιχειρησιακή της λειτουργία.

Η δ/ση του δήμου αδιαφόρησε σιωπώντας και τότε ζητήσαμε την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να αποφασισθεί η απαλλαγή(στοιχείο απαραίτητο)των επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη.

Μετά από 4,5 μήνες, τελευταία σε σχέση με όλους τους δήμους της χώρας, η διοίκηση “σύρθηκε” και ενεργοποίησε την πλατφόρμα ώστε να μπορούν οι επαγγελματίες του δήμου μας να τύχουν της ανάλογης απαλλαγής μέσω των ευεργετικών διατάξεων της Π.Ν.Π.

Κάθε μέρα όλο και πιο πολύ γίνεται φανερή η αδράνεια της διοίκησης για την αντιμετώπιση έγκαιρα θεμάτων που απασχολούν είτε κοινωνικές ομάδες είτε το σύνολο των πολιτών”.

Αφήστε μια απάντηση