Στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ ο Γιώργος Τσαμασλής (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+ΒΙΝΤΕΟ)

Στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ ο Γιώργος Τσαμασλής (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+ΒΙΝΤΕΟ)

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος, έδωσε το παρών ο Γιώργος Τσαμασλής. Ο δήμαρχος Θερμαϊκού, είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την διαδικασία και να έχει τετ-α-τετ με τους υπόλοιπους παρισταμένους δημάρχους, συζητώντας σημαντικά θέματα.

«Δεν νοείται ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας εάν δεν είναι μπροστά η Αυτοδιοίκηση. Ο κάθε πολίτης βλέπει πρώτα τον δήμο και πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε αυτό. Υπάρχουν πολλά έργα να γίνουν ακόμη, βαριά έργα που χρηματοδοτούνται από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, που θα αλλάξουν τις ζωές όλων αναφορικά με υπηρεσίες που μας ταλαιπωρούν και δαπανώνται πολλές ώρες εργαζομένων», είπε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θοδωρής Λιβάνιος.

Παράλληλα, ενημέρωσε τα μέλη της ΚΕΔΕ για το έργο της αναβάθμισης των ΚΕΠ σε όλη τη χώρα λέγοντας πως βρίσκεται στην τελική του ευθεία και πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί στην Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης. Επίσης, ζήτησε από τους δήμους να επισπεύσουν την υποβολή προτάσεων για τις «Εξυπνες Πόλεις».

Δείτε σε βίντεο όλη τη συνεδρίαση:

Αφήστε μια απάντηση