Στη Λάρισα ο Γιώργος Τσαμασλής: “Ως Δήμος Θερμαϊκού συνδράμουμε στην ανακούφιση των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την θεομηνία”

Στη Λάρισα ο Γιώργος Τσαμασλής: “Ως Δήμος Θερμαϊκού συνδράμουμε στην ανακούφιση των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την θεομηνία”

Στις πληγείσες περιοχές της Λάρισας βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο Γιώργος Τσαμασλής.

“Σήμερα, όσο ποτέ, οφείλουμε με αλληλεγγύη να είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την θεομηνία. Η ενσυναίσθηση ειναι επιβεβλημένη και εμείς ως Δήμος Θερμαϊκού βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να συνδράμουμε.

Ενημερώνουμε ότι ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ. βρίσκεται στη Λάρισα με εντολή της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κι εμείς υποστηρίζουμε τους εθελοντές μας με όλα όσα χρειάζονται για να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικοί.

Παρακολουθώντας από κοντά την δραστηριότητα του προέδρου κυρ Χρήστου Ραμου και των συνεργατών του εθελοντών, μόνο θαυμασμό και ευχαριστώ μπορώ να πω για την συγκινητική τους προσπάθεια.

Διαθέτουμε 2 διασωστικές λέμβους για ποτάμι,1 όχημα άντλησης υδάτων, 1 όχημα 4χ4, καθώς και 10 πιστοποιημένους διασώστες, οι δυο σε (rescue 3) για ορμητικά νερά, για έρευνα διάσωση και πρώτες βοήθειες.

Επίσης θα έχουμε μαζί μας: drone, υποβρύχια κάμερα, θερμική κάμερα, σωσίβια απεγκλωβισμού, οξυγόνα, φορεία, κ.λ.π.

Μαζί μας θα είναι κλιμάκιο εθελοντών μας από τις Βάσεις Ετοιμότητας Παρανεστίου και Ορμύλια Χαλκιδικής.

Σας ευχαριστούμε”, δήλωσε ο δήμαρχος.

Αφήστε μια απάντηση