Στην Επανομή: “Παππού αφού πληρώνουμε χρήματα, γιατί οι δρόμοι μας είναι από χώμα και λάσπη;”

Στην Επανομή: “Παππού αφού πληρώνουμε χρήματα, γιατί οι δρόμοι μας είναι από χώμα και λάσπη;”

Ανάρτηση όλο παράπονο (στην ομάδα “Κίνηση Πολιτών Επανομής”) από τον κ. Χρήστο Λεοντζίνη, κάτοικο στην περιοχή Κορελο της Επανομής, ο οποίος δεν έχει απάντηση να δώσει στα πέντε εγγόνια του:

“Καλημέρα όπου και αν βρίσκεστε. Είμαι κάτοικος Επανωμης εδώ και δώδεκα χρονια τώρα. Εχθές σε μια συζήτηση που είχαμε και που άκουγαν τα 5 εγγόνια μου, με ρώτησαν Παππού αφού πληρώνουμε χρήματα κάθε χρόνο για τα αυτοκίνητα μας στο κράτος (τέλη κυκλοφορίας)για να κάνει καλούς δρόμους γιατί στο σπίτι μας οι δρόμοι είναι από χώμα και λάσπη; ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ που γνωρίζετε τι συμβαίνει στην περιοχή ΚΟΡΕΛΟ , και στην περιφερειακή της Επανωμης με σχολείο της φύσης (που σχεδόν συνορεύουμε). Δεν τόλμησα να τους πω και πόσα χρήματα πληρώνουμε στον δήμο κάθε χρόνο για τον ίδιο λόγο”.

Η συζήτηση άναψε με την κ. Μαρία Λάσκαρη να υπογραμμίζει: “Κυριε Τσαμασλη παρα τις προεκλογικες εξαγγελιες σας αποδειχθηκε οτι εισαστε ανεπαρκης για τον Δημο θερμαικου”.

Τι απάντησε ο δήμαρχος; “Ευχαριστώ για την εκτίμηση σας. Ξανά δείτε σας παρακαλώ τις προεκλογικές μου δεσμεύσεις Και είμαστε ακόμα στον δεύτερο χρόνο διοίκησης”.

Δηλαδή;

Αφήστε μια απάντηση