ΣΕΒ Επανομής: “Απαιτούμε κούρεμα των χρεών μας”

ΣΕΒ Επανομής: “Απαιτούμε κούρεμα των χρεών μας”

Ανακοίνωση με την οποία απαιτεί απο την Κυβέρνηση κούρεμα των χρεών των χρεών επιχειρήσεων που δημιουργήθηκαν εν μέσω πανδημίας, εξέδωσε ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Επανομής. Σε διαφορετική περίπτωση πολλοί θα οδηγηθούν σε κλείσιμο αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΕΒ.

Η ανακοίνωση:

“Θετική η εξέλιξη της απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών για την αποπληρωμή των χρεών που γεννήθηκαν εν μέσω πανδημίας.

Καλούμε τον Υπουργό Οικονομικών, γνώριμος του οικονομικού καταποντισμού του κλάδου, πριν την λήψη οριστικών αποφάσεων, να επανεξετάσει τα εξής:

Η χρονική διάρκεια της εξόφλησης των χρεών που δημιουργήθηκαν με ευθύνη της κυβέρνησης (όπως παραδέχεται ότι δεν φταίνε οι οφειλέτες), να είναι τουλάχιστον, το μεγαλύτερο μέρος αυτών, χωρίς τόκους.
Όλες οι επιχειρήσεις του κλάδου μας είναι εγκλωβισμένες σε συγκεντρωμένα χρέη λόγω Κορωνoιού, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ λοιπόν το ανάλογο κούρεμα.

Κούρεμα των χρεών μας σημαίνει ανάσα οικονομίας, βιωσιμότητας –προοπτική Ανάπτυξης
Άραγε θα εισακουστούμε ή θα οδηγηθούμε στο κόκκινο και στο κλείσιμο;

Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους φορείς Σωματεία, Ενώσεις, Επιμελητήρια , Συλλόγους και Ομοσπονδίες για ενέργειες ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ προς αυτήν την κατεύθυνση για να σώσουμε τα αυτονόητα δικαιώματά μας”

Αφήστε μια απάντηση