Σαρώνουν οι λαμπάδες «Κουτσούμπα»: “Που τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια;” (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαρώνουν οι λαμπάδες «Κουτσούμπα»: “Που τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια;” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δημιουργός λαμπάδων, Πηνελόπη Καλογεροπούλου, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την πρωτότυπη ιδέα να φτιάξει λαμπάδες με ατάκες του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.
Λίγες βδομάδες έχουν μείνει πριν το Πάσχα με μικρούς και μεγάλους να αναζητούν λαμπάδες για το βράδυ της Ανάστασης.

Το αστείρευτο ταλέντο της Πηνελόπης Καλογεροπούλου και τα ομολογουμένως εξαιρετικά comics από τη σειρά «Baby politicians» του Νικόλα Στεφαδούρου, σε συνδυασμό με τις viral ατάκες του Γ.Γ. του ΚΚΕ –και όχι μόνο- έχουν δημιουργήσει τις λαμπάδες που έγιναν λατρεία και είμαστε βέβαιοι ότι φέτος θα κάνουν την εμφάνισή τους από άκρη σε άκρη της Ελλάδας.

Η Πηνελόπη Καλογεροπούλου μιλώντας στο «Κοινψνία Ώρα MEGA», για τις ξεχωριστές αυτές λαμπάρες, ανέφερε ότι: «Ευχαριστούμε, αυτή η δουλειά ήταν ομαδική δουλειά περισσότερο, οφείλω να ομολογήσω. Ό,τι φτιάχνω, προέρχεται από τους πελάτες μου, γιατί κάνουν πάντα ειδική παραγγελία ό,τι θέλουν. Μου παρήγγειλε ένας φίλος πέρσι, και ήθελε μία λαμπάδα με την ατάκα του κ. Κουτσούμπα «Αυτοί είστε». Και να ζωγραφίσω και πάνω τον κ. Κουτσούμπα. Αυτά τα σχέδια είναι είναι από μία σειρά comics «Baby politicians» του Νικόλα Στεφαδούρου. Ξεκίνησε σαν πλάκα πέρσι και μετά την ήθελαν κι άλλοι, οπότε και φέτος, δεν το περίμενα αυτό, δεν περίμενα αυτή την ανταπόκριση. Πέρσι είχε πάρει τέτοια λαμπάδα ο κ. Κουτσούμπας, φέτος όχι ακόμα, δεν ξέρω αν θα προλάβει!Δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση. Ήταν πέρσι η ιδέα, δεν προλάαβαινα να φτιάξω πολλά κομμάτια, αλλά τφέτος τις έχω ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες».

«Ο κόσμος θέλει λαμπάδα Κουτσούμπα, και έχει εμπλουτιστεί και με άλλες ατάκες του, και στα γαλλικά. Μου ζητάνε και για άλλους πολιτικούς αλλά όπως έχω πει “το χέρι μου δεν πάει δεξιά να ζωγραφίσει πάει μόνο αριστερά”. Μόνο τον κ. Κουτσούμπα και του ΚΚΕ θέλω να φτιάχνω, έχω φτιάξει και την κ. Λιάνα Κανέλλη», συμπλήρωσε.

Αφήστε μια απάντηση