Σαρώνει στη Βόρεια Ελλάδα ο Φαίδων Βόβολης!

Σαρώνει στη Βόρεια Ελλάδα ο Φαίδων Βόβολης!

Με τα ψηφοδέλτια του πολιτικού σχηματισμού “Ελεύθεροι Ξανά” να γεμίζουν σε όλη τη χώρα προχωρά ο Φαίδων Βόβολης. Ιδιαίτερα προσφιλής φαίνεται να είναι στη Βόρεια Ελλάδα, όπως ήδη έδειξε και η επίσκεψή του στα μέσα Ιανουαρίου στην Αλεξανδρούπολη.

Η Βόρεια Ελλάδα, που έχει πληγεί ιδιαίτερα από τις προηγούμενες κυβερνήσεις των μνημονίων και του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, βρίσκει στον πολιτικό σχηματισμό του Φαίδωνα Βόβολη έναν σοβαρό, νέο και καθαρό πολιτικό εκπρόσωπο. Σύμφωνα με κύκλους, υποψήφιοι από τη Βόρεια Ελλάδα εντάσσονται διαρκώς στα ψηφοδέλτια του κινήματος, όπου παρατηρείται ιδιαίτερα μεγάλη κινητικότητα. Οι περιοδείες στελεχών αλλά και του ίδιου του Επικεφαλής του κινήματος έχουν ήδη ξεκινήσει, και δεν είναι διόλου τυχαίο πως ο Φαίδων Βόβολης επέλεξε ως πρώτο προορισμό του για το 2023 την Αλεξανδρούπολη όπου η υποδοχή του ήταν πραγματικά συγκλονιστική.

Ο ίδιος ανέφερε πως η Βόρεια Ελλάδα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα των επισκέψεών του, ενώ πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών στη Θεσσαλονίκη με στελέχη της διοίκησης, για την ένταξη νέων υποψηφίων και την οργάνωση της δράσης του κινήματος. Η ζήτηση για ένταξη στα ψηφοδέλτια του κινήματος του Φαίδωνα Βόβολη φαίνεται να είναι μεγάλη και οι διαδικασίες προχωρούν ταχύτατα. Αναμένουμε τις ανακοινώσεις.

Αφήστε μια απάντηση