Πρώτο θέμα στις εφημερίδες το καταφύγιο των αδέσποτων με υπογραφή Ζαβέρκου

Πρώτο θέμα στις εφημερίδες το καταφύγιο των αδέσποτων με υπογραφή Ζαβέρκου

Πρώτο θέμα έγινε και στον έντυπο τύπο η δέσμευση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Αντώνη Ζαβέρκο, για υλοποίηση του καταφύγιου των αδέσποτων ζώων στο Λάκκωμα της Χαλκιδικής, ένα έργο που θα λύσει πάρα πολλά προβλήματα. Μάλιστα όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης θα έρθει ο ίδιος να το εγκαινιάσει!

Οπως έχει γράψει το BestCity.gr, έχει υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση για την ανέγερση του μεγαλύτερου διαδημοτικού καταφυγίου αδέσποτων ζώων στην Ελλάδα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, που ανήκει στους δήμους Καλαμαριάς, Θερμαϊκού και θέρμης την οποία (σύμβαση) υπέγραψαν ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Νομού Θεσσαλονίκης ΑΕ – Αναπτυξιακός ΟΤΑ (ΑΝΕΘ ΑΟΤΑ), Θωμάς Βράνος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Περιβάλλοντος Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης (ΣΥΠΠΑΖΑΘ), Αντώνης Ζαβέρκος, παρουσία του Αντιπροέδρου του ΔΣ της ΑΝΕΘ, Χαράλαμπου Αϊβαζίδη.

Το διαδημοτικό καταφύγιο αδέσποτων ζώων θα ανεγερθεί στο Λάκκωμα του Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και ίδιους πόρους του ΣΥΠΠΑΖΑΘ.

Αφήστε μια απάντηση