Πρεμιέρα για τον Ποσειδώνα στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Πρεμιέρα για τον Ποσειδώνα στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας περιόδου δίνει σήμερα ο Ποσειδώνας. Στις 5 το απόγευμα, στο γήπεδο της Μηχανιώνας, η νέα ομάδα που δημιουργεί ο Δημήτρης Κάλφας, υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου για την α΄ προκριματική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ενα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους κυανόλευκους οι οποίοι μετά την “περιπέτεια” που πέρασαν σχετικά με τη συμμετοχή τους ή όχι στη Superleague 2 και ότι έγινε σ΄ αυτή την υπόθεση, θέλουν να τ΄ αφήσουν όλα πίσω και να συγκεντρωθούν στην επόμενη μέρα.

Κόντρα στην ομάδα από τον νομό Σερρών που έρχεται σήμερα στη Μηχανιώνα, στόχος είναι μόνο η νίκη και η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο κ. Κάλφας, προετοίμασε κατάλληλα την ομάδα του, ο βαθμός ετοιμότητας έχει ανέβει, κάτι που φάνηκε και στο φιλικό με την Κ19 του ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη και η αισιοδοξία για πρόκριση είναι διάχυτη.

Η διοίκηση από την πλευρά της κάνει κάλεσμα στον κόσμο της Μηχανιώνας να δώσει το παρών στο γήπεδο:

“Η μεγάλη ώρα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν έφτασε. Σήμερα στις 17:00 ο Ποσειδών Μηχανιώνας υποδέχεται τον Απόλλων Παραλιμνίου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Μεγάλη πρόκληση για όλη την ομάδα το σημερινό παιχνίδι, στο οποίο σας περιμένουμε για να παλέψουμε όλοι μαζί για την πρόκριση. Στη φετινή μας προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί λοιπόν για τη νίκη!”

Το ίδιο και οι οργανωμένοι οπαδοί του Ποσειδώνα:

“ΟΛΟΙ γήπεδο αύριο στις 5 έχουμε αγώνα για την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος με τον απολλων παραλιμνιου.
Υγ. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΡΑ”

Στον αντίποδα η ομάδα του Παραλιμνίου έρχεται με στόχο το διπλό και την πρόκριση, δεδομένου πως έχει ενισχυθεί και κοιτά ψηλά. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα της προχθεσινής απόκτησης του Γιώργου Γεωργιάδη ενός παίκτη με πολλά χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην πλάτη του με θητεία στον ΠΑΟΚ και τον Πανσερραϊκό.

Αφήστε μια απάντηση