Ποσειδώνας: Τρεις και σήμερα για να γράψει ιστορία!-Με Κουφάλια στη Μηχανιώνα (17:00)

Ποσειδώνας: Τρεις και σήμερα για να γράψει ιστορία!-Με Κουφάλια στη Μηχανιώνα (17:00)

Τέσσερις αγώνες έμειναν για τον Ποσειδώνα, προκειμένου, για άλλη μία φορά, να γράψει ιστορία! Και δεν το λέμε εμείς, το λέει η ίδια η ομάδα: ” Τι άλλο να πούμε για αυτά τα παλικάρια! 2-0 νίκη απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα και πλέον μόνοι πρώτοι με +5 από τον δεύτερο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για το ήθος τους και για την μαχητικοτητα τους μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στους προπονητές επίσης. Τέσσερις αγώνες έμειναν για να γράψετε ιστορία”.

Τρεις και σήμερα, λοιπόν, όπως λέμε και στον στρατό και αρχή από την υποδοχή του ΠΑΟ Κουφαλίων, στις 5 το απόγευμα, στο γήπεδο της Μηχανιώνας. Ο πρώτος με τον προτελευταίο. Παρ΄ όλα αυτά χρειάζεται προσοχή, διότι πάντοτε τέτοια ματς με πληγωμένους και απογοητευμένους κρύβουν παγίδες. Ο Γιώργος Αμανατίδης, έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα, κυριως την έχει ξεκουράσει από τα συνεχόμενα ματς Τετάρτη-Κυριακή και είναι έτοιμος να παρουσιάσει ξανά ένα σύνολο που θα πάρει και πάλι τη νίκη!

Ακολουθούν: Ο Θερμαϊκός Θέρμης (Θέρμη 26/5), η Αναγέννηση Γιαννιτσών (Μηχανιώνα 30/5) και ο Εδεσσαϊκός (Εδεσσα 6/6).

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ-ΠΑΟ Κουφαλίων
Θύελλα Σαρακηνών-Θερμαϊκός Θέρμης
Μακεδονικός-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
Αναγέννηση Πλαγιάς-Νίκη Αγκαθιάς
Αετός Βαρβάρας-Καλλικράτεια
Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Αγρ. Αστέρας-Εδεσσαϊκός

Θυμίζουμε οτι ο Ποσειδώνας είναι πρώτος με 28 βαθμούς, πέντε βαθμούς μακριά από τη δεύτερη Θύελλα Σαρακηνών που έχει 23.

Αφήστε μια απάντηση