Ποσειδώνας: ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ η νίκη με τον Αγ. Ματθαίο (12:30)-Ντέρμπι κορυφής στην Επανομή

Ποσειδώνας: ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ η νίκη με τον Αγ. Ματθαίο (12:30)-Ντέρμπι κορυφής στην Επανομή

Νωρίς-νωρίς (για συγκοινωνιακούς λόγους) πέφτει σήμερα στη μάχη ο Ποσειδώνας. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται στο γήπεδο της Μηχανιώνας τον Αγιο Ματθαίο από την Κέρκυρα και η νίκη είναι κάτι παραπάνω από ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Κάλφα δεν πρέπει να σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα, καθώς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο (μη νίκης) ο Ποσειδώνας θα βρεθεί κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και άντε μετά να σηκώσεις κεφάλι.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 12:30, ώστε να διευκολυνθεί στην επιστροφή η ομάδα του νησιού, όπως είχε συμβεί και με την Λευκίμμη. Η ώρα είναι καλή, ο καιρός ναι μεν κρύος, αλλά ηλιόλουστος, άρα η παρουσία των ποδοσφαιρόφιλων της Μηχανιώνας, επιβάλλεται.

Στην Επανομή, η πρώτη της βαθμολογίας στην Α1, Αναγέννηση, θα υποδεχθεί τον δεύτερο Αχιλλέα Τριανδρίας, επομένως μιλάμε για ντέρμπι κορυφής με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Τέλος, στις 12:45, στο γήπεδο της Μίκρας, η Αναγέννηση Ν. Επιβατών θα κοντραριστεί με τον Κανάρη για την Γ΄ κατηγορία.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΣΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι οι γυναίκες του Περσέα, κοντράρονται στις 7 το βράδυ, με το Πειραματικό εκτός έδρας. Ο αγώνας θα έχει κάλυψη live streaming από το κανάλι της ΕΠΕΣΘ στο youtube.

Αφήστε μια απάντηση